top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Doctor Who'nun Yeni Sezon Heyecanı: Disney+ Yolculuğu Ne Zaman Başlıyor?

Bilim kurgu severlerin merakla beklediği an geldi çattı! Uzun soluklu ve kült haline gelmiş İngiliz dizisi Doctor Who'nun yeni sezonundan yeni fragman yayınlandı. Peki, bu efsanevi serinin Disney+'ta yayınlanacak yeni sezonu ne zaman izleyiciyle buluşacak?

Doctor Who'nun Yeni Sezon Heyecanı

Yeni sezonun başlangıç tarihi, heyecanla beklenen fragmanla birlikte duyuruldu. Doctor Who'nun 14. sezonu, Mayıs 2024'te bizlerle olacak. Yeni sezonda, Ncuti Gatwa'nın canlandırdığı ilk siyahi Doktor'u ve Millie Gibson'ın hayat vereceği Ruby Sunday karakterini izleyeceğiz. İkilinin TARDIS adlı uzay-zaman makinesinde atılacakları maceralar şimdiden hayranlarını heyecanlandırıyor.


Fragmanda, yeni Doktor'un alışılmışın dışında daha flörtöz, enerjik ve neşeli bir karakter olarak karşımıza çıkacağına tanık oluyoruz. Ayrıca, Yasmin Finney ve Bonnie Langford gibi isimlerin de eski karakterleriyle geri dönecekleri müjdelendi. Dizinin kadrosuna yeni katılan Jonathan Groff, Indira Varma ve Lenny Rush gibi yetenekli oyuncuların performansları da merak konusu.


Doctor Who'nun yeni sezonu, Birleşik Krallık'ta iPlayer üzerinden, dünyanın geri kalanında ise Disney Plus üzerinden izlenebilecek. Yılbaşı özel bölümleri eleştirmenlerden tam not alırken, yeni sezondan beklentiler de oldukça yüksek. Fragman, dev uzaylı hamamböcekleri ve The Beatles gibi ünlülerle dolu maceraları müjdeliyor.


Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Bu yeni sezon, Doctor Who'nun 60. yıldönümünü kutlayan özel bölümlerin ardından geliyor ve serinin hayranları için oldukça anlamlı. Yeni bölümler, toplamda 8 bölüm sürecek ve ikinci sezon hazırlıkları şimdiden başlamış durumda. 11 Mayıs 2024'te başlayacak olan bu yolculuk, Doctor Who'nun evreninde yeni bir sayfa açacak.


Doctor Who hayranları, hazır mısınız? TARDIS'in kapıları çok yakında açılıyor ve bu kez macera, Disney+'ta sizi bekliyor!


18 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page