top of page

Dune 3 ne zaman çıkacak? Yönetmen Denis Villeneuve 3. film hakkında düşüncelerini açıkladı

Frank Herbert'in klasik bilim kurgu serisinin son filmi olan "Dune 3"ün merakla beklenen çıkış tarihi ve yönetmen Denis Villeneuve'nin bu devam filmi hakkındaki düşünceleri, sinema dünyasında büyük bir heyecan yaratıyor.

Dune 3 ne zaman çıkacak

Çıkış Tarihi Beklentileri

"Dune: Part Two"nun büyük başarısının ardından, hayranlar serinin üçüncü filminin ne zaman gösterime gireceğini merak ediyorlar. Warner Bros. henüz resmi bir açıklama yapmasa da, Villeneuve'nin geçmişteki film çıkış aralıklarına bakıldığında, "Dune 3"ün en erken 2027 sonunda veya 2028 başında vizyona girmesi bekleniyor. Ancak, Villeneuve'nin kendi ifadesine göre, senaryo neredeyse tamamlanmış durumda ve yönetmen, "Dune 3" için biraz daha zaman ayırmak istiyor.


Villeneuve'nin "Dune 3" Hakkındaki Düşünceleri

Denis Villeneuve, "Dune 3"ün sadece ikinci filmden daha iyi olacağına inandığı takdirde yapılacağını belirtiyor. Yönetmen, "Dune 2"nin başarısının ardından, "Dune 3" için aceleci davranmak istemediğini ve kaliteye odaklanmanın önemini vurguluyor¹. Villeneuve, "Dune Messiah" romanına dayanan üçüncü film için, "Eğer 'Dune Messiah'ı çekersem, ancak 'Part Two'dan daha iyi olacağı için çekeceğim. Yoksa yapmam" diyor.


Sonuç

Dune serisinin hayranları, Denis Villeneuve'nin vizyonunu ve titiz çalışmasını takdir ediyorlar. Yönetmenin kaliteye olan bağlılığı ve serinin önceki filmlerinde gösterdiği başarı, "Dune 3"ün de aynı başarıyı sürdüreceğine dair beklentileri artırıyor. Villeneuve'nin "Dune 3" için belirlediği yüksek standartlar, serinin hayranlarını heyecanlandırıyor ve sinema dünyasında büyük bir beklenti yaratıyor. Her ne kadar kesin bir çıkış tarihi henüz açıklanmasa da, "Dune 3"ün sinema tarihindeki yerini alacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz.

40 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page