top of page

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2 Türkçe altyazılı fragmanı | Dune 2 yeni çıkış tarihi ve bilinenler

Dune hakkında

Dune 2 yeni fragman

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2, Frank Herbert'in ünlü bilim kurgu romanının ikinci yarısını beyaz perdeye taşıyan bir film. Film, Denis Villeneuve tarafından yönetiliyor ve başrollerinde Timothée Chalamet, Zendaya, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Jason Momoa, Javier Bardem ve Dave Bautista gibi yıldızlar yer alıyor.


Film, Paul Atreides'in (Chalamet) Arrakis gezegenindeki Fremen halkıyla birlikte İmparatorluk'a karşı verdiği mücadeleyi konu alıyor. Paul, gezegenin hayati öneme sahip kaynağı olan baharatın etkisiyle gizemli güçlere sahip olur ve mesih olarak görülmeye başlar. Ancak Paul'un kaderi, hem kendisini hem de evreni değiştirecek büyük bir savaşa doğru ilerlemektedir.


- Film, 3 Kasım 2023 tarihinde Türkiye'de vizyona girecek. Filmin ilk bölümü olan Dune: Çöl Gezegeni, 2021 yılında gösterime girmiş ve hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden büyük beğeni toplamıştı. Filmin ikinci bölümü için yayınlanan iki fragman da oldukça etkileyici görünüyor ve filmin görsel, müzikal ve hikaye anlatımı açısından muhteşem bir deneyim sunacağını vaat ediyor.


Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2 Fragmanı Yayınlandı

Bilim kurgu edebiyatının en önemli eserlerinden biri olan Dune'un sinema uyarlamasının ikinci bölümü için merakla beklenen fragmanlar sonunda yayınlandı. Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2, Frank Herbert'in romanının ikinci yarısını anlatıyor ve Paul Atreides'in (Timothée Chalamet) Arrakis gezegenindeki Fremen halkıyla birlikte İmparatorluk'a karşı verdiği destansı savaşı gözler önüne seriyor.


Filmin yönetmen koltuğunda, Sicario, Arrival ve Blade Runner 2049 gibi başarılı filmlere imza atan Denis Villeneuve oturuyor. Villeneuve, Dune'u iki bölüme ayırarak romanın zenginliğini ve derinliğini sinemaya aktarmayı hedefliyor. Filmin oyuncu kadrosu da oldukça etkileyici. Timothée Chalamet, Zendaya, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Jason Momoa, Javier Bardem ve Dave Bautista gibi yıldız isimler, filmdeki karakterlere hayat veriyor.


Filmin ilk bölümü olan Dune: Çöl Gezegeni, 2021 yılında vizyona girmiş ve hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden büyük beğeni toplamıştı. Film, görsel efektleri, müzikleri, kostümleri ve atmosferiyle izleyiciyi büyülemiş ve Dune evrenine davet etmişti. Filmin ikinci bölümü için yayınlanan iki fragman da aynı şekilde nefes kesici görünüyor. Fragmanlarda, Paul'un mesih olarak yükselişi, Fremenlerin cesur direnişi, İmparatorluk'un acımasız saldırısı ve Arrakis'in muhteşem manzaraları göze çarpıyor.


Dune 2 ne zaman çıkacak?


Film, 1 Mart 2024 tarihinde Türkiye'de sinemaseverlerle buluşacak. Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2, yılın en çok beklenen ve konuşulan filmlerinden biri olmaya aday.

40 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page