top of page

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki | Dune: Part Two | Resmi Fragman

Merhaba sevgili okurlar! Bugün sizlere heyecan verici bir haberimiz var. Uzun zamandır beklediğimiz Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki resmi fragman nihayet yayınlandı! Frank Herbert'in kült bilimkurgu romanının ikinci yarısını anlatan film, Denis Villeneuve tarafından yönetiliyor ve Timothée Chalamet, Zendaya Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Florence Pugh gibi yıldız oyuncuları barındırıyor. Film, 3 Kasım 2023'te vizyona girecek.

Fragman, Paul Atreides'in (Chalamet) Arrakis gezegenindeki maceralarına odaklanıyor. Paul, Fremenlerin lideri olmak için mücadele ederken, evrenin en değerli kaynağı olan baharatın sırlarını keşfediyor. Aynı zamanda, eski düşmanları Harkonnenler ve İmparatorluk ile yüzleşmek zorunda kalıyor. Fragman, nefes kesen görsel efektler, muhteşem müzikler ve heyecanlı sahnelerle dolu.


Fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz. Film hakkında daha fazla bilgi edinmek için ise bizi takipte kalmaya devam edin. Ayriyeten filmle ilgili diğer bilinen şeyler, yüksek kaliteli afişler için buraya tıklayın.. Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki | Dune: Part Two | Resmi Fragman'ın sizde de bizde olduğu kadar büyük bir beklenti yarattığını umuyoruz. Yorumlarınızı bekliyoruz!


9 görüntüleme0 yorum

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page