top of page

Dün Gece Soho’da Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

Yönetmenliğini Edgar Wright’ın yaptığı ve uzun yıllardır üzerinde çalıştığı film Dün Gece Soho’da sonunda fragmanı ile gün yüzüne çıktı. Psikolojik gerilim türünde olan filmi oyuncu kadrosu ve fragmanı ile göz dolduruyor.

Senaryosu Edgar Wright ile Krysty Wilson-Cairns tarafından kaleme alınan Dün Gece Soho’da moda tasarımı tutkunu bir genç kızın bilinmeyen bir yol ile 1960'lı yıllara gitmesi ve orada idolüyle karşılaşır. İdolü ise göz alıcı bir şarkıcı özentisidir. Olayın gerilim dozu ise bu yıllarda artmaya başlıyor. Londra 1960'larda göründüğünün çok daha fazlasıdır. Geçmişe gitmiş olması zamanın gittikçe dağılması ve yanlış zamanda yanlış yerde olanların başına dert açılması filmin gerilim düzeyini çok üst seviyelere çekiyor.


Son dönemin popüler güzel oyuncusu Anya Taylor-Joy ve Doctor Who dizisi ile ünlenip son dönemde The Crown dizisi ile gündeme gelen Matt Smith filmin oyuncu kadrosundalar. Onlara Thomasin Harcourt McKenzie, Terence Stamp, Diana Rigg, Rita Tushingham, Michael Ajao ve Synnøve Karlsen gibi önemli oyuncular eşlik ediyor.


11 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page