top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Edis, şarkıcılıktan oyunculuğa geçiyor! Edis'in filmi Alya

Türk pop müziğinin en popüler isimlerinden biri olan Edis, yeni filmi "Alya" ile sinemaseverlerle buluştu. 17 Kasım'da vizyona giren filmde Jandae Perçem, Edis Görgülü, Hande Ataizi başrolleri paylaşıyor.

Film Alya isimli kadın süper kahramanın hayatını konu alıyor. Alya, gerçek kimliğini bulmak zorunda olan, hafızası silinen bir ajanın hikayesini konu ediyor. Evlenmek üzere olan bir özel harekat ajanının hafızasını silinir. Karanlık bir hükümetin tasarılarının tuvali haline gelen ajan, kim olduğunu bulmak için mücadele eder. Yavaş yavaş geçmişini hatırlamaya başlayan ajan, geçmişiyle ilgili sırları çözdükçe hem gerçek kimliğini hem de şok edici gerçekleri ortaya çıkarır.


Edis, filmde sergilediği oyunculuk performansıyla dikkat çekmeyi başardı. Film eleştirmenleri, Edis'in oyunculuk performansını övdü ve onu "yıldız olma potansiyeline sahip bir oyuncu" olarak değerlendirdi.


Edis'in yeni filmi, onun müzik kariyerinden uzaklaşıp oyunculuğa yönelip yönelmeyeceğini merak konusu haline getirdi.


Edis'in yeni filmi, onun Murat Boz'un izinden giderek bir "şarkıcı oyuncu" olarak kariyerine devam edip etmeyeceği sorusunu da akıllara getirdi.


Edis'in yeni filmi, onun oyunculuk kariyerinde önemli bir dönüm noktası olabilir. Filmin başarısı, Edis'in oyunculuk alanında daha fazla yer almasına olanak sağlayabilir.

9 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page