top of page

En İyi Çocuk Filmleri Listesi

En iyi çocuk filmleri hem eğlendirici hem de eğitici olanlardır. İşte favorilerimizden bazıları:


1. "Aslan Kral" (1994)

Bu klasik Disney filmi, babası öldürüldükten sonra kral rolünü üstlenmesi gereken Simba adında genç bir aslan yavrusu hikayesini takip ediyor. Yol boyunca sorumluluk, sadakat ve aile hakkında değerli dersler alır.


2. "Oz Büyücüsü" (1939)

Bu zamansız film, Oz diyarına götürülen Dorothy adında genç bir kızın hikayesini anlatıyor. Orada, eve gitmenin anahtarının sarı tuğlalı yolu takip etmek olduğunu öğrenir. Yol boyunca yeni arkadaşlar edinir ve cesaret, beyin ve kalp hakkında değerli dersler alır.


3. "Noel Gecesi Kabusu" (1993)

Bu eşsiz film, Halloweentown'un Balkabağı Kralı Jack Skellington'ın işinden sıkılan hikayesini anlatıyor. Noel Kasabasına rastlar ve Noel Baba'yı kaçırmaya ve Noel'i devralmaya karar verir. Ama çok geçmeden Noel'in istediğini elde etmekle değil, başkalarına vermekle ilgili olduğunu öğrenir.


4. "İnanılmaz Aile" (2004)

Bu aksiyon dolu film, dünyayı bir kötü adamdan kurtarmak için emeklilikten çıkması gereken bir süper kahraman ailesinin hikayesini takip ediyor. Yol boyunca birlikte çalışmanın güçlerini kullanmanın en iyi yolu olduğunu öğrenirler.

5. "Yukarı Bak" (2009)

Bu iç açıcı film, evine binlerce balon bağlayıp Güney Amerika'ya doğru süzülen yaşlı bir adamın hikayesini anlatıyor. Yolda, macerasına ona katılan genç bir çocukla tanışır. Birlikte, arkadaşlığın ve ailenin önemini öğrenirler.

42 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

留言

評等為 0(最高為 5 顆星)。
暫無評等

新增評等
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page