top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Enola Holmes 3 ne zaman çıkıyor? Devam filmi için çalışmalar başladı!

Enola Holmes 3, Netflix'in popüler dedektif film serisinin üçüncü bölümü olacak. Seri, Nancy Springer'in aynı adlı roman serisinden uyarlanmıştır. Millie Bobby Brown, Sherlock Holmes'un küçük kız kardeşi Enola Holmes rolünde başrol oynuyor. Henry Cavill, Helena Bonham Carter, Louis Partridge ve Himesh Patel gibi yıldızlar da kadroda yer alıyor.

Enola Holmes 3 ne me zaman çıkacak?

Enola Holmes 3'ün henüz resmi bir çıkış tarihi yok. Ancak ilk iki film arasındaki zamanı göz önüne alırsak, muhtemel bir çıkış penceresi tahmin edebiliriz. Hem ilk hem de ikinci Enola Holmes filmleri sırasıyla 2020 ve 2022 yıllarının sonbaharında yayınlandı. Bu zaman çizelgesine dayanarak, Enola Holmes 3 için 2024 yılının sonbahar/kış dönemini bekleyebiliriz.


Enola Holmes 3'ün konusu hakkında da çok az şey biliniyor. Enola Holmes 2, Enola'nın kendi dedektif ajansını kurmasını ve kayıp bir kız kardeşi bulmak için bir müşteriye yardım etmesini konu alıyordu. Film, Enola'nın Sherlock'un ünlü yardımcısı Dr. John Watson ile tanıştığı bir sahneyle sona eriyordu. Bu da üçüncü filmde Enola, Sherlock ve Watson'ın birlikte çalışabileceğini düşündürüyor. Ayrıca, ikinci filmde ortaya çıkan kötü adam Moriarty'nin de geri dönebileceği ihtimali var.


Enola Holmes 3'ün oyuncu kadrosu da henüz belli değil. Ancak Millie Bobby Brown, Enola Holmes rolü olmadan film çok garip olacağı için kesinlikle geri dönecektir. Ayrıca Henry Cavill (Sherlock Holmes), Helen Bonham Carter (Enola ve Sherlock'un annesi Eudoria), Louis Partridge (Tewkesbury), Susie Wokoma (Edith), Adeel Akhtar (Lestrade) ve Himesh Patel (Dr. John Watson) gibi isimlerin de geri dönmesi muhtemel. Sam Claflin, Enola'nın ağabeyi Mycroft Holmes rolüyle ikinci filmde yer alamamıştı, ancak üçüncü filmde geri dönebilir.


Resmi olarak 3. film için hazırlıkların başladığı açıklandı. Enola Holmes 3 hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, bizi takip etmeye devam edin.

836 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page