top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Epic Games bu hafta 2 ücretsiz oyun veriyor! Ücretsiz oyunlar nasıl alınır?

Epic Games, oyun severler için heyecan verici haberlerle karşımızda! Bu hafta iki harika oyunu tamamen ücretsiz olarak sunuyor. Bu fırsatları kaçırmak istemeyen oyuncular, Epic Games Store'u ziyaret ederek kütüphanelerine yeni eklemeler yapabilirler.

Epic Games bu hafta 2 ücretsiz oyun veriyor

Ücretsiz Oyunların Keyfini Çıkarın!

Epic Games'in bu cömert teklifi, geniş bir oyuncu kitlesine hitap ediyor. Verilen oyunlar genellikle çeşitli türlerden seçiliyor, böylece herkes kendi zevkine uygun bir şeyler bulabiliyor. RPG'den maceraya, stratejiden aksiyona kadar, Epic Games'in sunduğu ücretsiz oyunlar her zaman oyuncular arasında büyük ilgi görüyor.


Nasıl Ücretsiz Oyun Alabilirsiniz?

Ücretsiz oyunlara sahip olmak için yapmanız gerekenler oldukça basit:


1. Epic Games Store web sitesini ziyaret edin.

2. Bir Epic Games hesabı oluşturun veya mevcut hesabınıza giriş yapın.

3. Ücretsiz oyun tekliflerini gözden geçirin ve beğendiklerinizi seçin.

4. Seçtiğiniz oyunları 'Sepete Ekle'ye tıklayarak hesabınıza ekleyin.

5. Satın alma işlemini tamamlayın (ücret ödemenize gerek kalmayacak).

6. İndirip oynamaya başlayın!


Bu Haftanın Oyunları

Bu hafta Epic Games, Deus Ex: Mankind Divided ve The Bridge isimli iki popüler oyunu ücretsiz olarak sunuyor.


Deus Ex: Mankind Divided

Deus Ex: Mankind Divided Epic

Deus Ex: Mankind Divided, Eidos Montréal tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan bir aksiyon rol yapma oyunudur. Oyun, 2016 yılında piyasaya sürülmüş ve serinin beşinci oyunu olarak yerini almıştır. Oyuncular, Adam Jensen adında deneyimli bir gizli operatörü kontrol ederler ve onunla birlikte, dünyayı küçümseyen bir toplumda, yeni ve gelişmiş silahlar ve artırımlarla donanmış olarak, geniş bir dünya çapındaki komployu çözmeye çalışırlar. Oyun, birinci şahıs nişancı, gizlilik ve rol yapma öğelerini birleştiren bir oynanışa sahiptir ve ana merkez olan Prag ile bağlantılı çevrelerde keşif ve savaş sunar.


The Bridge

The Bridge Epic

The Bridge, The Quantum Astrophysicists Guild tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir bulmaca oyunudur. Oyun, oyuncuların fizik ve perspektif hakkındaki ön kabullerini yeniden değerlendirmelerini gerektiren 2D mantık bulmacalarından oluşur. Oyuncular, M. C. Escher'in sanatından ilham alan ve el çizimi gri tonlamalı illüstrasyonlarla sunulan seviyelerde, ana karakteri çıkış kapısına ulaştırmaya çalışır. Oyun, dünyayı döndürerek ve yerçekimini değiştirerek, imkansız mimariler arasında yolculuk yapmayı içerir.


Her iki oyun da kendi türlerinde benzersiz deneyimler sunuyor. Oyunların kısa bir süre için ücretsiz olduğunu hatırlatarak 21 Mart tarihine kadar fırsatları değerlendirmek için acele edin!

21 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page