top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Epic Games bu hafta 550 TL değerinde 2 oyunu ücretsiz veriyor!

Epic Games Store, her hafta olduğu gibi bu hafta da oyun severlere ücretsiz oyunlar sunuyor. Bu haftanın ücretsiz oyunları GigaBash ve Predecessor. Bu iki oyunu 13 Aralık Perşembe TSİ 18:00'a kadar Epic Games Store'dan alarak kalıcı olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu oyunlar Steam üzerinden toplamda 19 dolardan (550 TL) satılmaktadır. Bu fırsatı kaçırmayın!


GigaBash

GigaBash

Dört oyuncunun dev canavarları kontrol ederek birbirleriyle dövüştüğü çok oyunculu bir arena dövüş oyunudur. Filmlerden ilham alan kaiju'lar, destansı kahramanlar, ortalığı kasıp kavuran özel saldırılar ve tamamen yıkılabilen ortamlar içeren bu oyunda hem tek başınıza hem de arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Oyun, Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows (PC) ile Xbox X ve S Serisi için yayınlanmıştır. Oyunun Steam'deki fiyatı normalde 14 dolar, yani yaklaşık 405 TL.


Predecessor

Predecessor

Hızlı tempolu bir üçüncü şahıs MOBA oyunudur. Paragon'dan ilham alan bu oyunda, iki takım halinde 3 şeritli savaş alanında düşman kahramanları yok etmeye çalışıyorsunuz. Seçebileceğiniz 30'dan fazla kahraman ve oyuna sürekli eklenecek yeni kahramanlarla herkese göre bir karakter bulabilirsiniz. Oyun, PlayStation 5, PlayStation 4, Microsoft Windows (PC) ile Xbox One için yayınlanmıştır. Steam'de normalde 5 dolar, yani yaklaşık 145 TL'ye satılıyor.


Epic Games Store'un ücretsiz oyunlarını almak için yapmanız gerekenler şunlardır:


1. Epic Games Store'un web sitesi veya masaüstü uygulaması üzerinden oturum açın.

4. Oyunları sepete ekleyiniz sonrasında sepet bölümüne giriş yaptıktan sonra 0 TL ödeyerek siparişi tamamlayabilirsiniz.

5. İşte bu kadar! İyi oyunlar.


Epic Games Store'un ücretsiz oyunlarını takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

0 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page