top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Epic Games Store'da bu hafta | Epic Games toplam değeri 900 TL'yi aşan iki oyunu bedava veriyor!

Epic Games Store'da bu hafta, toplam değeri 900 TL'yi aşan Soulstice ve Model Builder oyunları bedava oldu.

Epic Games Ekim ayı ücretsiz oyunlar

Epic Games, her hafta farklı bir oyunu ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor. Bu haftanın ücretsiz oyunları ise 754 TL değerindeki Soulstice ve 160 TL değerindeki Model Builder oldu.


Soulstice, ikiz kardeşler Briar ve Lute'un hikayesini konu alan, hack and slash türündeki bir oyundur. Oyuncular, Briar ve Lute'un ikisini de kontrol ederek, onları birleştiren güçlü bir güç olan Chi'yi kullanarak düşmanlarına karşı savaşacak.

Soulstice

Model Builder, oyuncuların kendi oyun karakterlerini ve dünyalarını yaratabilecekleri bir oyundur. Oyuncular, farklı malzemelerden modeller oluşturabilecek, bunları renklendirebilecek ve kendi hikayelerini yaratabilecekler.


Her iki oyuna da 5 Ekim 2023 tarihine kadar ücretsiz olarak erişilebilecek. Oyunları Epic Games Store'dan kütüphanenize ekledikten sonra ömür boyu sizde kalacak.

Model Builder

İşte oyunları ücretsiz olarak indirmek için yapmanız gerekenler:


1. Epic Games Store'a giriş yapın veya bir hesap oluşturun.

2. Oyunların sayfasına gidin ve "Ücretsiz Al" butonuna tıklayın.

3. Oyunları kütüphanenize ekleyin.


Oyunlardan herhangi birini indirmek için, Epic Games Launcher'ı açın ve kütüphanenizden oyuna tıklayın. Ardından, "Yükle" butonuna tıklayarak oyunu indirmeye başlayabilirsiniz.


Soulstice ve Model Builder, Epic Games Store'un en popüler ücretsiz oyunlarından biri olma potansiyeline sahip. Eğer bu tür oyunları seviyorsanız, mutlaka kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

12 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page