top of page

Epic Games'ten 500 TL değerinde ücretsiz oyunlar! Bedava korsan oyunu!

Epic Games Store, her hafta olduğu gibi bu hafta da oyunculara ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Bu haftanın en dikkat çeken oyunu ise Blazing Sails! Bu oyun, korsan temalı bir aksiyon-macera oyunu ve oyunculara kendi mürettebatlarını ve gemilerini kurma imkanı veriyor. Kara ve deniz savaşlarının heyecanını yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat!

Blazing Sails ücretsiz

Blazing Sails, aslında daha önce de Epic Games Store'da ücretsiz olacaktı. Ancak oyunun geliştiricisi olan Get Up Games, oyunun henüz erken erişim sürecinde olduğunu ve Epic Games'te yayınlanmaya hazır olmadığını duyurmuştu. Bu nedenle oyunun ücretsiz dağıtımı iptal edilmişti. Oyuncuların beklentisi ise bir hayli yüksekti. Çünkü Blazing Sails, 2020 yılında piyasaya sürülen ve oldukça olumlu yorumlar alan bir oyundu.


Epic Games ise verdiği sözü tuttu ve Blazing Sails'i tekrar ücretsiz olarak sunmaya karar verdi. Böylece oyuncular, bu korsan oyununu deneyimleme şansına sahip olacaklar. Üstelik sadece Blazing Sails değil, Q.U.B.E. ULTİMATE BUNDLE paketi de ücretsiz olarak verilecek. Bu paket, Q.U.B.E. ve Q.U.B.E. 2 adlı bulmaca-aksiyon oyunlarını içeriyor.


Epic Games Store'da ücretsiz olan bu iki oyunu ve paketi 12 Ekim ile 19 Ekim tarihleri arasında kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Böylece kalıcı olarak sahip olabilirsiniz. Eğer bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız, hemen Epic Games Store'u ziyaret edin ve ücretsiz oyunların tadını çıkarın!

18 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page