top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Epic Games’ten 500 TL’lik bedava 2 oyun: The Evil Within ve Eternal Threads

Epic Games, her hafta belirli oyunları ücretsiz yapmaya devam ediyor. Son duyuruyla birlikte 19-26 Ekim tarihleri için ücretsiz yapılan oyunlar da belli oldu. İşte geçtiğimiz günlerde sosyal medyada büyük yankı uyandıran Epic Games ücretsiz oyunları:

Epic Games ücretsiz oyunlar

The Evil Within

Resident Evil'ın yaratıcısının geliştirdiği bir hayatta kalma korku oyunu. Bu yapımda oyuncular, korkunç bir cinayeti araştıran dedektif Sebastian Castellanos rolünü üstleniyor. Sınırlı kaynaklarla işkence dolu dünyayı keşfedeceksiniz.

The Evil Within

Eternal Threads

Bilim kurgu-bulmaca oyunu. Bu yapımda oyuncular zaman akışındaki bozulmayı düzeltmekle görevli bir "zaman manipülatörünü" canlandırıyor. Oyundaki amaç, bir yangındaki kişileri yöneterek hepsini olaydan sağ çıkarmak.

Eternal Threads

Bu iki yapımı önümüzdeki haftaya kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Eklendikten sonra hesabınızda kalıcı olarak duracağını da belirtelim.


Epic Games Store'da her hafta ücretsiz oyun var¹. Teklifler için uğrayın. Ücretsiz oyun indirin, oyun topluluğuna katılın. İşte bazı oynaması ücretsiz temel oyunlar:


-Fortnite: Dünyanın en popüler battle royale oyunu. 100 oyuncunun katıldığı çevrimiçi savaşlarda hayatta kalmak için silahlar, malzemeler ve inşaat becerilerinizi kullanın.


-Rocket League®: Futbol ve araba yarışının harika birleşimi. Arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla takım olun ve roket gücüyle çalışan araçlarınızla topu rakip kaleye sokmaya çalışın.


-Genshin Impact: Açık dünya RPG oyunu. Teyvat adlı fantastik bir dünyada macera dolu bir yolculuğa çıkın. Karakterlerinizi seçin, elementlerle savaşın ve gizemli hikayeyi keşfedin.


Bu ve daha fazla ücretsiz oyun için Epic Games Store'u ziyaret edin. Umarım size yardımcı olabilmişimdir. Başka bir şey isterseniz bana sorabilirsiniz.

4 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page