top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Erşan Kuneri 2. Sezon Resmi Fragmanı Yayınlandı!

Merakla beklenen Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon resmi fragmanı nihayet yayınlandı! Cem Yılmaz'ın yarattığı ve başrolünde yer aldığı bu komedi dizisi, ilk sezonuyla büyük beğeni toplamıştı. Yeni sezonun fragmanı, izleyicilere yine bol kahkaha ve eğlence vaat ediyor.

Erşan Kuneri 2. Sezon Resmi Fragmanı

Fragmanda Neler Var?

Fragmanda, Erşan Kuneri'nin 84 yaşında emeklilik günlerinin keyfini sürerken, hayatı ve filmleri hakkında yapılacak bir röportaj teklifiyle geçmişin renkli dönemlerine geri dönüşü anlatılıyor. Kuneri'nin kariyerindeki dönüm noktaları ve Türk sinemasında bıraktığı izler yeniden gündeme geliyor.


Yeni Sezonun Bölümleri ve Konusu

Yeni sezonda izleyicileri şu bölümler bekliyor:

- Kötü Yol

- Kaymak Zamanı

- Hamur İşi

- Yaprak Sarması (Cemil Nadir’in aynı adlı eserinden)

- Acı Baba

- Nekes Hayat

- Şekerpare


Bu bölümler, 1980'lerin ortalarına doğru bir yolculuğa çıkaracak ve Erşan Kuneri'nin anıları eşliğinde, karakterin ortağı, eski oyuncu arkadaşları ve ekibe dahil ettiği yeni yeteneklerle hayata geçirdiği filmleri konu alacak.


Kadroda Kimler Var?

Cem Yılmaz'ın yanı sıra, dizinin güçlü kadrosunda Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Nilperi Şahinkaya, Bülent Şakrak ve Merve Dizdar gibi isimler yer alıyor. Yeni sezonda ise Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Bige Önal, Bora Akkaş ve Celal Kadri Kınoğlu gibi yeni isimler kadroya dahil oldu.


Yayın Tarihi - Erşan Kuneri 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Erşan Kuneri'nin 2. sezonu, 10 Ekim 2024 tarihinde Netflix'te izleyiciyle buluşacak. Bu yeni sezon, izleyicilere eğlence dolu anlar vaat ediyor ve ilk sezonun başarısını devam ettirmesi bekleniyor.


Erşan Kuneri 2. Sezon Resmi Fragmanı İzle

Erşan Kuneri'nin yeni sezonunu heyecanla bekliyor musunuz? Yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın!

24 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page