top of page

Extraction 2'nin Fragmanı Yayınlandı: Chris Hemsworth ile Aksiyon Devam Ediyor!

Sevilen aksiyon ve gerilim türünde olan Extraction filminin devamı olan Extraction 2 için fragman yayınlandı. Netflix'in orijinal yapımlarından olan Extraction, ilk filmiyle izleyicilerden oldukça olumlu tepkiler almıştı. Filmin başrolünde Chris Hemsworth yer alıyor.

Extraction 2'nin fragmanında yine aksiyon dolu sahneler göze çarpıyor. İlk filmde olduğu gibi Chris Hemsworth yine karakterimiz Tyler Rake'i canlandırıyor. Fragmanda birçok aksiyon sahnesinin yanı sıra, yeni karakterlerin de fragmanda yer aldığı görülüyor.


Fragmanın yayınlanması, Extraction hayranları arasında büyük heyecan yarattı. İlk filmin başarısı nedeniyle, Extraction 2 de oldukça merakla bekleniyor. Filmin ne zaman yayınlanacağı ise netleşmiş oldu. Netflix filmin yayın tarihinin 16 Haziran olduğunu açıkladı.


Aksiyon ve gerilim sevenlerin kaçırmaması gereken Extraction 2, fragmanıyla da heyecanı arttırmayı başardı. Chris Hemsworth'un Tyler Rake karakterine yeniden hayat verdiği bu filmin ilki kadar başarılı olup olmayacağı merakla bekleniyor.


20 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page