top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Eylül Ayında Netflix Türkiye: Yeni Sezonlar, Merakla Beklenen Yapımlar ve Daha Fazlası

Eylül ayı, yazın son demlerini yaşarken, televizyon ekranlarına da yeni hikayeler ve devam eden maceralarla dolu bir enerji getiriyor. Netflix Türkiye, bu ay izleyicileri ekran başına kilitleyecek yepyeni içerikler sunuyor. Sevilen dizilerden merakla beklenen filmlere kadar geniş bir yelpaze, bu Eylül’de Netflix’te izleyicilerle buluşacak.


Pera Palas’ta Gece Yarısı: 2. Sezonla Geri Dönüyor - 12 Eylül

Pera Palas’ta Gece Yarısı: 2. Sezon

Geçtiğimiz sezon büyük bir ilgiyle izlenen Pera Palas’ta Gece Yarısı, Eylül ayında ikinci sezonuyla geri dönüyor. Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’nın başrollerini paylaştığı bu dizi, izleyicileri yeniden geçmişe, İstanbul’un mistik atmosferine götürecek. Hikaye, 1955 yılında, Esra’nın 1940’larda çekilmiş bir bebeklik fotoğrafını bulmasıyla karmaşık bir hal alıyor. Ahmet’in tüm uyarılarına rağmen geçmişe dönmeye karar veren Esra, annesinin kimliğini öğrenmek için tehlikeli bir yolculuğa çıkıyor. Bu süreçte, Halit’in ortaya çıkışı işleri daha da karıştırıyor. Zamanla oynamanın tehlikelerini izleyiciye hissettiren bu dizi, bu sezon da izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Pera Palas’ta Gece Yarısı: 2. Sezon ne zaman çıkacak? - 12 Eylül 2024 Perşembe


Tam Bir Centilmen: Parıltılı Bir Dünyanın Ardındaki Karmaşık Ruh Hali- 26 Eylül

Tam Bir Centilmen

Çağatay Ulusoy’un başrolünü üstlendiği Tam Bir Centilmen, Eylül ayında Netflix Türkiye’ye damgasını vuracak bir diğer yapım. Dizi, varlıklı kadınların gözdesi olan ve baştan çıkarıcı olarak tanımlanan Saygın karakterinin derinliklerine iniyor. Parıltılı bir dış dünyaya sahip olan Saygın’ın içsel yolculuğunu konu alan bu yapım, izleyicilere sadece yüzeyde görülen hayatın ötesine geçmeyi ve bu karakterin karmaşık ruh halini keşfetmeyi vaat ediyor. Tam Bir Centilmen, hem dramatik anlatımı hem de psikolojik derinliği ile bu ayın en çok konuşulacak dizilerinden biri olacağa benziyor.

Tam Bir Centilmen ne zaman çıkacak? - 26 Eylül 2024 Perşembe


Emily in Paris: 4. Sezon 2. Kısımda Yepyeni Maceralarla Devam Ediyor- 12 Eylül

Emily in Paris: 4. Sezon 2. Kısım

Dünyanın dört bir yanında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Emily in Paris, dördüncü sezon ikinci kısım bölümleriyle Eylül ayında izleyicileriyle buluşuyor. Paris’in romantik sokaklarında gezinen Emily, bu sezon da yeni maceralara atılacak. Dizi, moda, aşk ve dostluk üçgeninde gelişen hikayesiyle izleyicileri büyülemeye devam edecek. Emily’nin hayatındaki yeni gelişmeler, bu sezonun da önceki sezonlar kadar heyecan verici olacağını şimdiden garanti ediyor.

Emily in Paris: 4. Sezon 2. Kısım ne zaman çıkacak? - 12 Eylül 2024 Perşembe


The Perfect Couple: Yıldızlarla Dolu Bir Yapım - 5Eylül

The Perfect Couple

Nicole Kidman, Liev Schrieber, Dakota Fanning ve Meghann Fahy gibi yıldız isimleri bir araya getiren The Perfect Couple, Eylül ayında Netflix ekranlarında olacak. Bu merakla beklenen yapım, etkileyici kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. İlişkiler, sırlar ve entrikalarla dolu bu dizi, izleyicileri ekran başına çekmeyi hedefliyor.

The Perfect Couple ne zaman çıkacak? - 5 Eylül 2024 Perşembe


His Three Daughters ve Uglies Filmleri: Eylül’ün Diğer Dikkat Çeken Yapımları

His Three Daughters

Natasha Lyonne, Elizabeth Olsen ve Carrie Coon’un başrollerini paylaştığı His Three Daughters, bu ayın bir diğer önemli yapımı. Film, güçlü kadın karakterler ve derin bir aile dramıyla izleyicilere duygusal anlar yaşatacak.

Uglies

Ayrıca, Joey King’in başrolünde yer aldığı Çirkinler (Uglies) filmi de yine Eylül ayında Netflix’te yayınlanacak. Bu yapım, genç izleyicilere hitap eden enerjik ve eğlenceli bir hikaye sunuyor.


Eylül ayı, Netflix Türkiye izleyicileri için oldukça heyecan verici içeriklerle dolu. Pera Palas’ta Gece Yarısı ve Tam Bir Centilmen gibi yerli yapımlar, güçlü oyuncu kadroları ve sürükleyici hikayeleriyle dikkat çekerken, Emily in Paris ve The Perfect Couple gibi uluslararası diziler de bu ayı unutulmaz kılacak. Yetişkin dramlarından gençlik filmlerine, Eylül ayında Netflix’te herkes için bir şeyler var. Hazırlıklarınızı yapın, bu ay ekran başından kalkmak istemeyeceksiniz!

22 görüntüleme0 yorum

Yorumlar


Zarif arka plan

Rastgele Film Önerisi

Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page