top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Ferrari Filminin Türkçe Fragmanı Yayınlandı | Başrol Adam Driver, Yönetmen Michael Mann

İtalyan spor otomobil girişimcisi Enzo Ferrari'nin hayatını konu alan Ferrari filmi, 2023 sonunda vizyona girecek. Filmin fragmanı, 31 Ağustos 2023 tarihinde yayınlandı.

Ferrari Filminin Fragmanı

Filmde, Enzo Ferrari'yi Oscar ödüllü aktör Adam Driver canlandırıyor. Driver'a, Penélope Cruz, Shailene Woodley, Jon Bernthal ve Noah Jupe eşlik ediyor.

Fragman, Enzo Ferrari'nin çocukluğundan başlayarak, onun otomotiv dünyasında efsane haline gelen yolculuğunu anlatıyor. Ferrari'nin, yarışçı olarak başladığı kariyeri, kendi otomobil markasını kurması ve bu markayı dünya çapında bir başarıya ulaştırması filmde yer alıyor. Fragman, Ferrari'nin tutkusu, azmi ve kararlılığını gözler önüne seriyor. Filmin, spor otomobil tutkunlarının ve sinemaseverlerin ilgisini çekeceği tahmin ediliyor.

Filmin konusu Ferrari, Enzo Ferrari'nin 1947'den 1988'e kadar geçen hayatını anlatıyor. Film, Ferrari'nin, yarışçı olarak başladığı kariyeri, kendi otomobil markasını kurması ve bu markayı dünya çapında bir başarıya ulaştırması gibi önemli dönüm noktalarını ele alıyor.

Filmin oyuncu kadrosu

  • Adam Driver - Enzo Ferrari

  • Penélope Cruz - Laura Ferrari

  • Shailene Woodley - Lina Lardi

  • Jon Bernthal - Luigi Chinetti

  • Noah Jupe - Dino Ferrari

Filmin yönetmeni Ferrari filminin yönetmenliğini Collateral, Heat ve The Last of the Mohicans gibi filmlere imza atan usta yönetmen Michael Mann üstleniyor.

Ferrari Filminin Türkçe Fragmanı

Filmin vizyon tarihi Ferrari filmi, 25 Aralık 2023 tarihinde vizyona girecek.

4 görüntüleme0 yorum

留言

評等為 0(最高為 5 顆星)。
暫無評等

新增評等
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page