top of page

Friends: The Reunion İnceleme | Nereden İzlenir? | Kaçırdığınız Bütün Detaylar


Bir dönemin efsane dizisi olarak başlayıp hala efsane olabilmeyi başarmış muhteşem dizi Friends özel bölümü yayınlandı. 104 dakikalık süresi ile seyirci karşısına çıkan dizi kamera arkası sahneleri, görmediğimiz ve bilmediğimiz olayları ve nice güzelliği ile 17 yıl sonra karşımızda.



İzleyenlerin bildiği üzere bu bir devam bölümü değil. Daha çok hayranlar için yapılmış bir özel program. Çoğunlukla röportajları, eski kamera arkası görüntüleri gördüğümüz bölümde soru-cevaplar küçük yarışmalar ve set turları da var. Bölümü seyircili ortamda ünlü sunucu James Corden tarafından yönetilen bir program olarak da izliyoruz. HBO Max üzerinden yayınlanan dizi maalesef ülkemizde resmi bir kaynaktan yayınlanmıyor.

Friends'i sonradan izleyenler bir yana o dönem izleyenlerin gözünden görebildiğimiz sahneler, onların tepkileri ve daha nicelerini gördüğümüz özel bölümde hepimizin sevdiği arkadaşları tekrar bir araya gelmiş şekilde görüyoruz. Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc ve David Schwimmer. Özel bölüm sete karakterlerin tek tek girmeleri ve anlık verdiği duygular, tepkiler ile başlıyor. Duygusal buluşma ve eski bir kaç anının anlatıldığı o an sanki geçmişe açılan bir pencere gibi geliyor. Gerçek karakterlerini yansıtmalarına rağmen izlerken sanki konuşan Matthew Perry değil de Chandler Bing izliyoruz. Bütün karakterlerde yaşadığımız bu durum özel bölüme ayrı bir tat katmış.



Kamera arkası sahnelerin samimiyetini izlerken gülmekten kendinizi alamıyorsunuz. Hatta büyük bir Friends dizisi hayranıysanız gülmekten karnınız ağrıyabilir. Dizinin bu özel bölümüne dair yaşanan en büyük olaysa şüphesiz Rachel Green karakterini canlandıran Jennifer Aniston ile Ross Geller karakterini canlandıran David Schwimmer ikilisinin ilk sezonda birbirlerine gerçekten aşık olmalarını açıklamaları. Hatta Jennifer Aniston'ın aşklarını Ross ve Rachel karakterleri ile yaşadıklarını söylemesi orada bulunan seyirciler başta olmak üzere herkesi etkileyen bir an oldu.



Özel bölüme çok sayıda konuk oyuncuda dahil oldu. David Beckham en sevdiği bölüm üzerinden bir röportaj verirken Justin Bieber ise dizideki popüler bir kostümü giyerek podyum yürüyüşü gerçekleştirdi. BTS kısa bir röportaj verirken James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ve Malala Yousafzai gibi isimlerde farklı yerlerde dizinin özel bölümüne dahil oldular.

Kısaca son bir toparlamak gerekirse Friends dizisi hayranları olarak bu özel bölüm izlerken çok keyif aldığımız ve iyi ki çekilmiş dediğimiz bir bölüm oldu. Efsane Friends oyuncularını bir arada görmek, kamera arkası görüntüleri onlarla izlemek, oyuncu seçimlerinin nasıl ve ne şartlarda gerçekleştiğini birinci ağızdan duymak ve niceleri. Friends özel bölümü Friends: The Reunion hem dizi için hem HBO Max piçin müthiş bir pazarlama aracı olmuşken aynı zamanda da hayranları çok memnun etmesi ile tarihte kendisine bir yer buldu.

37 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page