top of page

Friends Özel Bölümünün Yayın Tarihi Açıklandı

HBO Max bugün kısa bir video ile Friends özel bölümünün 27 Mayıs'ta yayınlayacağını duyurdu. Heyecanla beklenen özel bölüm için bir sürü özel konuk olacağı haberi ise bekleyenler için sürprizlerle dolu bir duyuru oldu.

Herkesin çok sevdiği beşli tekrar bir araya geliyor. Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc ve David Schwimmer’ı tekrar bir araya getiren özel bölüm 27 Mayıs'ta izlenebilecek.


Geçtiğimiz yılın ilk aylarında çekilmesi planlanan özel bölüm çoğu yapımda olduğu gibi corona virüs pandemisine takılmıştı. Defalarca ertelemenin ardından sonunda 27 Mayıs tarihinde karşımıza çıkacağını bugün bir fragman ile öğrenmiş olduk. Aynı zamanda konuklar ile özel bölümün adını da öğrendiğimiz bölüm Friends Reunion adı ile karşımıza çıkacak.


Önemli isimler ve konukları bir araya getiren yapım kurmaca olmayacak. Özel bölüm bizleri bir sürü sürpriz konuk oyuncu ile şaşırtmayı planlıyor. David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ve Malala Yousafzai gibi önemli isimler bu özel bölümde bizlerle olacak.



38 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page