top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

GAİN’de “Arjen” Rüzgarı Devam Ediyor: Üçüncü Bölüm Yayın Tarihi Açıklandı! Arjen 3. bölüm ne zaman çıkacak?

Güncelleme tarihi: 9 May

Türk televizyon dünyasında son zamanlarda adından sıkça söz ettiren dizi “Arjen”, GAİN platformunda izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dram ve suç türlerini harmanlayan bu heyecan verici yapım, sokaklarda büyümüş ve zamanla acımasız bir suikastçıya dönüşen Arjen Nakmet’in hikayesini anlatıyor.

Arjen 3. bölüm ne zaman

3. Bölüm Ne Zaman?

Merakla beklenen “Arjen” dizisinin üçüncü bölümü, 9 Mayıs 2024 Perşembe günü GAİN platformunda yayınlanacak. Dizi, her hafta Cuma günleri izleyicilerle buluşarak, hafta sonu için mükemmel bir başlangıç sunuyor.


Dizinin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

“Arjen”, küçük yaşta sokaklarda yaşamak zorunda kalan ve babası olarak gördüğü Selahattin’in ailesine dahil olan bir çocuğun, hayatının en büyük kararını vermesini konu alıyor. Masumları, kadınları ve çocukları öldürmeyen Arjen, içindeki acımasızlığı sınavdan geçiriyor. Tolgahan Sayışman, Talat Bulut ve Ezgi Eyüboğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi, karakterlerin derinliklerine inerek izleyiciyi etkilemeyi başarıyor.


İzleyici Tepkileri

İlk iki bölümüyle izleyicilerden tam not alan “Arjen”, sosyal medyada da oldukça popüler. Dizinin hikayesi, oyunculuk performansları ve prodüksiyon kalitesi, izleyiciler tarafından övgüyle karşılanıyor. Üçüncü bölümün yayınlanmasıyla birlikte, dizinin hayran kitlesi daha da artacak gibi görünüyor.


Eğer siz de suç ve dram türlerini seviyorsanız ve sıra dışı bir hikayeye tanık olmak istiyorsanız, “Arjen” tam size göre. GAİN platformunda yayınlanan bu dizi, sizi ekran başına kilitleyecek ve merakla beklediğiniz her bölümüyle sizi şaşırtmaya devam edecek.

Unutmayın, “Arjen” dizisinin üçüncü bölümü 9 mayıs 2024 Perşembe günü sizlerle. Kaçırmayın!

374 görüntüleme0 yorum

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page