Gain orijinal dizisi RU 8. bölüm ne zaman yayınlanacak? RU sezon finali çıkış tarihi!
top of page

Gain orijinal dizisi RU 8. bölüm ne zaman yayınlanacak? RU sezon finali çıkış tarihi!

GAİN platformunun özgün içeriklerinden biri olan RU, izleyicileri sıra dışı bir aşk hikayesine sürüklüyor. Başrollerini Meryem Uzerli ve Burak Berkay Akgül'ün paylaştığı bu yapım, 38 yaşındaki Reyan ile 18 yaşındaki genç erkek Uzer arasındaki imkansız aşkı konu alıyor.

RU 8. bölüm ne zaman

8. Bölüm: Neler Olacak?

Reyan ve Uzer arasındaki ilişki giderek karmaşıklaşıyor. Geçmişlerinden gelen sırlar, aşklarını sınayacak. 8. bölümde neler yaşanacağını merak edenler için spoiler vermiyoruz, ancak sürprizlerle dolu bir bölüm olacağını söyleyebiliriz!


Sezon Finali Tarihi: 5 Temmuz Cuma

Heyecanla beklenen sezon finali, 5 Temmuz Cuma günü ekranlarda olacak. Reyan ve Uzer'in kaderi ne olacak? İmkansız aşkın sonu nereye varacak? Bu soruların cevabını sezon finalinde bulacağız.


GAİN'i Nasıl İzleyebilirim?

GAİN, abonelik tabanlı bir dijital içerik platformudur. Dizi, film, belgesel gibi içerikleri istediğiniz zaman, istediğiniz yerden izleyebilirsiniz. GAİN'i telefonunuza indirebilir. Ayrıca GAİN Akıllı TV uygulaması, Apple TV ve tüm Android TV destekleyen televizyonlardan, Samsung ve LG App Gallery'den de indirilebilir.

9 görüntüleme0 yorum
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

YARIMKADRAJ

TAKİP ET

  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Pinterest

İLETİŞİM

© YARIMKADRAJ.COM-TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

2024

bottom of page