top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

GAİN Orijinal Dizisi RU! Ege’nin Kalbinde Bir Aşk Masalı: Reyan ve Uzer’in Hikayesi | Fragman, çıkış tarihi ve daha fazlası

Aşk, bazen en beklenmedik anlarda, en beklenmedik yerlerde karşımıza çıkar. Ege’nin bu küçük sahil kasabası da, Reyan ve Uzer’in sıra dışı aşk hikayesinin başladığı yer oluyor. 38 yaşındaki Reyan’ın olgunluğu ve 18 yaşındaki Uzer’in genç enerjisi, Ege’nin sakin sularında yeni bir hikayenin tohumlarını ekiyor.

Bitti Derken Başlayan Bir Hikaye

Reyan için hayat, birçok şeyin sona erdiği bir dönem gibi görünüyordu. Ancak Uzer’le tanışmasıyla, hayatının yeni bir baharını yaşamaya başladı. Uzer ise, Reyan’ın hayatındaki tecrübesinden ve bilgeliğinden etkilenerek, genç yaşına rağmen olgun bir aşkı keşfetmeye başladı.


Ege’nin Sıcak Kumsallarında Aşk

Bu hikaye, Ege’nin sıcak kumsallarında, masmavi denizin kenarında, her şeye rağmen yeşeren bir aşkı anlatıyor. Reyan ve Uzer, yaş farklarına ve çevresel engellere meydan okuyarak, aşklarını her gün daha da güçlendiriyorlar.


#RU: Sadece GAİN’de

24 Mayıs’ta GAİN’de başlayacak olan “RU”, izleyicilere, aşkın yaş ve zaman tanımadığını gösteren bir dizi olacak. Reyan ve Uzer’in hikayesi, izleyicilere ilham verirken, Ege’nin büyüleyici manzaraları da gözler önüne serilecek.


GAİN Orijinal Dizisi RU Fragman


29 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page