top of page

Gibi 5. sezon ne zaman, hangi tarihte başlayacak? Gibi 5. sezon fragmanı yayınlandı!

Güncelleme tarihi: 1 Mar

Gibi dizisi, Exxen platformunda yayınlanan ve Türkiye'nin en çok sevilen yapımlarından biri olan bir komedi dizisidir. Dizinin başrolünde yer alan Feyyaz Yiğit'in hem senaristliğini üstlendiği hem de oyuncu kadrosunda yer aldığı Gibi'de, Yılmaz, İlkkan ve Ersoy karakterlerinin yaşadığı komik olaylar izleyiciyi eğlendirmeye devam ediyor. Dizinin ilk sezonu 1 Ocak 2021'de başlamış ve büyük ilgi görmüştü. Dizinin beşinci sezon onayı ise Eylül 2023'te verilmişti.

Gibi 5. sezon

Gibi'nin beşinci sezonu için heyecanlı bekleyiş sürerken, Exxen platformu, yeni sezonun fragmanını yayınlayarak hayranlarına müjde verdi. Fragmanda, "Gidenin gidişiyle kalanın duruşu bağdaşmazmış kardeşim, benimki de o hesap." sloganı kullanılarak merak uyandırıldı.


Peki, Gibi'nin beşinci sezonu ne zaman başlayacak? Bu sorunun cevabı 1 Mart tarihinde kesinleşti. Gibi 5. sezonu 8 Mart'ta yayınlanacak. Dizinin yeni sezonuyla ilgili güncel bilgileri kaçırmamak için internet sitemizi ve Yarım Kadraj Instagram hesabımızı takip edebilirsiniz.

Gibi 5. sezon fragmanı izle

Gibi dizisi, hem eğlenceli hem de sürükleyici bir hikayeye sahip. Dizinin yeni sezonunda neler olacağını merak ediyorsanız, yakında Exxen'de izleyebilirsiniz.

11 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page