top of page

Godzilla'nın Apple TV+'da Yeni Dizisi Geliyor: Monarch: Legacy of Monsters Fragmanı Yayınlandı

Apple TV+, Godzilla ve Kong evreninde geçen yeni Godzilla dizisi olan Monarch: Legacy of Monsters'ı duyurdu. Dizi, Godzilla, Kong ve diğer Titanların geçmişini ve onları kontrol etmeye çalışan gizli hükümet örgütü Monarch'ı araştıracak.

Godzilla Dizisi

Dizi, Godzilla: King of the Monsters'tan bir yıl sonra geçecek ve Monarch'ın Titanları ele geçirmeye çalışan gizli bir grup olan APEX tarafından tehdit edildiğini göreceğiz. APEX, Titanları insanlığın hizmetine sunmayı amaçlıyor, ancak bu planları Dünya'nın sonunu getirebilir. Dizi, Godzilla: King of the Monsters, Godzilla vs. Kong ve Kong: Skull Island filmlerinin yapımcılarından geliyor. Dizi, 17 Kasım tarihinde Apple TV+'da yayınlanacak.

Resmi Fragman

Dizi hakkında bildiklerimiz

  • Dizi, Godzilla, Kong ve diğer Titanların geçmişini ve onları kontrol etmeye çalışan gizli hükümet örgütü Monarch'ı araştıracak.

  • Dizi, Godzilla: King of the Monsters'tan bir yıl sonra geçecek.

  • APEX, Titanları insanlığın hizmetine sunmayı amaçlıyor.

  • Dizi, 17 Kasım tarihinde Apple TV+'da yayınlanacak.

Dizi hakkındaki düşüncelerimiz Godzilla ve Kong evreninde geçen yeni bir dizi fikri bizi heyecanlandırıyor. Bu evren, büyük ve ikonik canavarlarıyla çok zengin bir potansiyele sahip. Monarch: Legacy of Monsters, bu potansiyeli keşfetmek için mükemmel bir fırsat. Dizi, Godzilla ve Kong filmlerinin yapımcılarından geliyor olması da bizi umutlandırıyor. Bu, dizinin kaliteli ve eğlenceli olmasının garantisi olabilir. Diziyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

28 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page