top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Godzilla ve Kong Yeni İmparatorluk 2. fragman yayınlandı! Türkçe altyazılı fragman izle! Konusu, oyuncu kadrosu ve film hakkında bilinen her şey

Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk, MonsterVerse serisinin beşinci filmi olarak karşımıza çıkıyor. Bu epik yapım, önceki filmlerde karşı karşıya gelen ikonik dev canavarları, Kong ve Godzilla’yı, yeni ve korkunç bir tehdide karşı bir araya getiriyor.

Godzilla ve Kong Yeni İmparatorluk 2. fragman

Godzilla ve Kong Yeni İmparatorluk 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bir imparatorluğun yükselişine tanıklık edeceğimiz bu filmde, doğanın muhafızları ve insanlığın koruyucuları olan Godzilla ve Kong, büyük kapışmalara sahne olacak ve destansı birliktelikleriyle heyecan dolu anlar yaşatacak


Fragmanda gördüğümüz kadarıyla, Godzilla ve Kong arasındaki rekabet ortak bir düşmana karşı savaşmaya dönüşmüş durumda. İnsanlık ise bu iki titanın yapabileceklerine kalmış durumda. Filmde, Godzilla ve Kong'un geçmişine ve kökenlerine de ışık tutulacak gibi görünüyor.


Film, yönetmen Adam Wingard'ın elinden çıkıyor. Wingard, daha önce Death Note, Blair Cadısı ve Senin Adın Ne gibi filmleri yönetmişti. Oyuncu dadrosunda seride daha önce yer alan Rebecca Hall, Brian Tyree Henry ve Kaylee Hottle gibi isimler rollerine dönerken, Dan Stevens ve Fala Chen gibi yeni isimler de dikkat çekiyor.

Godzilla ve Kong Yeni İmparatorluk Türkçe altyazılı 2. fragman izle

Godzilla ve Kong Yeni İmparatorluk 2. fragmanı, sinema tutkunlarını heyecanlandırmayı başardı. Film, 5 Nisan 2024 tarihinde vizyona girecek. Türü sevenler için kaçırılmaması gereken bir film. Sizler de fragmanı izlediniz mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

32 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page