top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

GTA 6 fragmanı Aralık ayında yayınlanacak! GTA 6 fragmanı, çıkış tarihi ve oyun hakkında bilinenler

GTA 6, oyun dünyasının en çok beklenen ve merak edilen oyunlarından biri. Rockstar Games, 2011 yılında çıkan GTA 5'in ardından, yeni GTA oyunu üzerinde çalıştığını Şubat 2022'de resmi olarak duyurmuştu. O zamandan beri, GTA 6 hakkında pek çok sızıntı ve söylenti ortaya çıktı. Peki, GTA 6 ne zaman çıkacak ve nasıl bir oyun olacak? İşte GTA 6 hakkında bildiklerimiz.

GTA 6 fragmanı

GTA 6 çıkış tarihi tahmini ve spekülasyonlar

GTA 6'nın çıkış tarihi henüz belli değil. Rockstar Games, GTA 6 hakkında sadece var olduğunu doğrulamış, ancak ne zaman çıkacağını ya da hangi platformlarda olacağını açıklamamıştı. Bloomberg'den Jason Schreier'in 2022 Temmuz'unda yaptığı bir haberde, "Rockstar'daki mevcut ve eski çalışanlar" GTA 6'nın en az 2 yıl uzakta olduğunu tahmin ettiklerini söylemişti. Ayrıca, Activision Blizzard'ı satın alma sürecinde olan Microsoft, İngiltere Rekabet ve Piyasalar Kurumu'na (CMA) yazdığı bir mektupta,"Merakla beklenen Grand Theft Auto VI'nın 2024 yılında çıkması bekleniyor" demişti.


Ancak, GTA 6'nın 2024'ten daha geç bir tarihte çıkabileceğine dair bazı ipuçları da var. GTA'nın yayıncısı Take-Two Interactive'in CEO'su Strauss Zelnick, Ağustos ayında yaptığı bir açıklamada, şirketin 2025 mali yılında "önemli bir kırılma noktası" göreceğini söylemişti. Bu, şirketin yeni bir GTA oyunuyla büyük bir değişiklik yapacağı anlamına gelebilir. Ayrıca, Bloomberg'in son bir haberine göre, Rockstar Games, GTA 6'yı bu hafta içinde duyurmayı planlıyor. Habere göre, şirket, Aralık ayında Rockstar'ın 25. yıl dönümünü kutlamak için GTA 6'nın bir fragmanını da yayınlayacak.


GTA 6 sızıntıları

GTA 6'nın çıkış tarihine daha çok varken, oyunun bazı temel özellikleri hakkında birçok sızıntı sayesinde bilgi sahibi olabiliyoruz. Geçen yılın Eylül ayında, GTA 6'nın geliştirme aşamasındaki bir sürümünden büyük bir bilgi yığını ortaya çıkmıştı. Bunlardan en önemlisi, GTA serisinde ilk kez, Lucia adında oynanabilir bir kadın başrol olacağıydı. Ayrıca, seri, Miami'yi andıran Vice City'ye geri dönecek ve binaların içine girilebilecek, oyun soygun ve hırsızlık üzerine daha fazla odaklanacaktı.

GTA 6 fragmanı

GTA 6'nın nerede ve ne zaman geçeceği hakkında da bazı iddialar var. Bloomberg'in 2022 Haziran'ında yaptığı bir haberde, GTA 6'nın kod adının Project Americas olduğu ve Rockstar'ın başlangıçta Kuzey ve Güney Amerika'daki yerleri de içerecek şekilde planladığı belirtilmişti. Habere göre, oyunun modern zamanlarda geçeceği ve düzenli olarak yeni görevler ve şehirler ekleneceği de söylenmişti.


GTA 6 fragmanı ne zaman yayınlanacak?

GTA 6 hakkında en çok merak edilen konulardan biri de, oyunun ilk fragmanının ne zaman yayınlanacağı. Rockstar Games, GTA 5'in ilk fragmanını, oyunun çıkışından iki yıl önce, 2011 Kasım'ında yayınlamıştı. GTA 6 için de benzer bir zamanlama bekleyebiliriz. Eğer Bloomberg'in haberindeki iddia doğruysa, GTA 6'nın ilk fragmanını Aralık ayında izleyebileceğiz. Muhtemelen, 7 Aralık'ta düzenlenecek olan The Game Awards 2023 etkinliğinde, GTA 6'nın ilk gerçek görüntülerini göreceğiz.


GTA 6, Rockstar Games'in en büyük ve en iddialı projesi olacak gibi görünüyor. Oyunun çıkış tarihi henüz belli olmasa da, fragmanının yakında yayınlanması, hayranları heyecanlandırmaya yetiyor. GTA 6 hakkında daha fazla bilgi için, Rockstar'ın resmi duyurusunu ve fragmanını beklemek gerekiyor.

5 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page