top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

GTA 6'nın fragmanı 5 Aralık'ta yayınlanacak!

Dünyanın en popüler video oyun serilerinden biri olan Grand Theft Auto'nun (GTA) yeni oyunu GTA 6'nın fragmanı 5 Aralık'ta yayınlanacak. Rockstar Games tarafından yapılan açıklamada, fragmanın Türkiye saati ile 17.00'de yayınlanacağı belirtildi.

GTA 6'nın fragmanı 5 Aralık'ta yayınlanacak!

Açıklamada, "Aralık ayının başında yeni Grand Theft Auto'ya dair ilk fragmanı paylaşacağımızı bildirmekten büyük bir heyecan duyuyoruz. Sizlerle birlikte bu deneyimleri uzun yıllar daha paylaşmayı dört gözle bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.


GTA 6, uzun yıllardan beri beklenen bir oyun. Oyunun, Vice City şehrinde geçeceği ve iki ana karaktere sahip olacağı tahmin ediliyor.


Fragmanın yayınlanması ile birlikte oyun hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağız.


GTA 6'nın fragmanı için beklentiler


GTA 6'nın fragmanı için oyuncular ve oyun eleştirmenleri tarafından büyük bir beklenti var. Oyunun, serinin önceki oyunlarından daha büyük ve daha kapsamlı olması bekleniyor. Ayrıca, oyunun grafikleri ve oynanışı ile de hayranlarını şaşırtacağı tahmin ediliyor.


Fragmanın yayınlanmasının ardından oyunun çıkış tarihi de netleşecek. Oyunun 2024 yılının sonbahar döneminde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

4 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page