top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Hafta Sonu İzlenebilecek 6 Dizi Önerisi

Güncelleme tarihi: 25 Nis 2021

Pandemi koşulları ve yeni kısıtlamalar ile bu hafta sonunda da evlerdeyiz. Evde zaman geçirmenin en iyi yollarından biri ise film izlemek. Bu yüzden sizlere bu hafta sonu izleyebileceğiniz 6 dizi önerisi hazırladık.


1- The One (Gerçek Aşk)

IMDB: 6.6

Netflix'in 8 bölümlük bu dizisi aslında çok güzel bir motivasyon ile yola çıkıyor. İnsanların DNA'larına göre eşleştikleri yani gerçek aşkı DNA'ları sayesinde buldukları bir testin olduğu The One yanlış tercih ve hayal kırıklığı ihtimallerini bitiriyor. Böyle bir dünyada doğru kişiyi bulmuş olma hissinden dolayı evliliklerin bitmesi gibi sorunlarda baş göstermeye başlıyor.


Gözlerinin Ardında

IMDB: 7.2

Gözlerinin Ardında dizisi bekar bir kadının, patronu olan psikiyatrist ile yaşadığı ilişkiyi ve aynı zamanda psikiyatrist patronunun eşi ile yaşadığı arkadaşlığı anlatıyor. 2021 yapımı dizi psikolojik gerilim türü ile Sarah Pinborough tarafından aynı adlı 2017 romanından uyarlanmış. Her bölümü ellişer dakikalık sürelerde olan 6 bölümlük bu mini diz hafta sonu psikolojik gerilim türünde bir yapım izlemek isterseniz tam size göre.


3- El desorden que dejas

IMDB: 6.8

2020 yapımı El desorden que dejas yine Netflix üzerinden izleyebileceğiniz bir mini dizi. 8 bölümden oluşan yapımın bölüm süreleri ise 40 ila 50 dakika arasında değişiyor. 3 hafta önce bir cinayetin yaşandığı lisede göreve başlayan yeni bir öğretmenin kendi hayatı için endişelendiğini gördüğümüz yapımda yaşanan olaylarda kadını haklı çıkarabilir cinsten. Gerilim dolu bu İspanyol dizisi bir çırpıda bitirebileceğiniz sürükleyici bir yapım.


4- The Sinner

IMDB: 7.9

Bir kitap uyarlaması olan Thi Sinner Petra Hammesfahr'ın aynı adlı kitabından alınmış. 2017 yapımı gerilim türündeki 3 sezonluk dizi Netflix platformu üzerinden izlenebilir. Oyuncu kadrosunda Harry Ambrose, Jamie Burns ve Cora Tannetti gibi isimlerin olduğu yapım 8'er bölümden oluşan sezonları ile genç bir annenin sebepsiz görünen sorunlarının temellerini aramasına odaklanıyor. Öfke, korku ve şiddet dürtüleri çok yoğun olan kadın tuttuğu dedektif ile beraber geçmiş yaşamı ile sürekli mücadele içine girmek zorunda kalacak.


5- Middleditch and Schwartz

IMDB: 8.7

Üç bölümden oluşan doğaçlama stand-up komedisi Middleditch and Schwartz 50'şer dakikalık süreleri ile karşımıza çıkıyor. Doğaçlama stand-up komedisi yapımda seyircilere sordukları kısa sorular ve aldıkları cevaplara göre bütün bölüm doğaçlama bir hikaye yazıyorlar. Tamamen anlık oluşan hikaye doğallığı ile seyirciyi kendisine dana çok çekiyor. Stand-up gösterisi seviyorsanız bu hafta sonu izleyeceğiniz yapım bu olabilir.


6- Close Enough

IMDB: 7.8

Yetişkin animasyon durum komedisi Close Enough Los Angeles şehrinde yaşayan ve 5 yaşında bir kız çocuğu sahibi olan çiftin boşanmış arkadaşlarıyla beraber yaşarken çektikleri zorlukları ve sorumluluklarıyla beraber 20'li yaşlardan 30'lu yaşlardaki hayata geçişlerini gözler önüne seriyor. Gündelik yaşamlarını izlediğimiz dizi animasyon sevenler için çok doğru bir seçim olacaktır.



63 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page