top of page

Harry Potter Dizisi: Şimdiye Kadar Bildiklerimiz | Harry Potter Dizisi Ne Zaman Çıkacak?

Harry Potter serisi, dünya çapında 7,7 milyar doları aşan hasılat yapan sekiz gişe rekorları kıran filmiyle tarihin en popüler ve başarılılarından biridir. Nisan 2023'te HBO Max, kitapların 10 yıllık bir televizyon dizisi uyarlaması için çalışmalara başladığını duyurdu. Harry Potter dizisi, orijinal hikayelerin "sadık bir uyarlaması" olacak ve tamamen yeni bir karakter kadrosuna sahip olacak.

Harry Potter Dizisi

HBO Max'te yayınlanacak Harry Potter serisi hakkında şu ana kadar bildiklerimiz: Dizi, Neil Blair ve John Tiffany ile birlikte JK Rowling tarafından yazılacak.

JK Rowling
JK Rowling

Dizinin yürütücü yapımcılığını Rowling, Blair, Tiffany ve sekiz Harry Potter filminin tamamının yapımcılığını üstlenen David Heyman üstlenecek.

David Heyman
David Heyman

Harry Potter'ın büyücülük dünyasında geçecek olan dizi, yeni hikayeler ve karakterler keşfedecek. Dizi, her sezon yedi Harry Potter kitabından birini uyarlayan on yıllık bir etkinlik olacak. Dizinin 2025 veya 2026'da HBO Max'te prömiyer yapması bekleniyor. HBO Max'teki Harry Potter serisi, serinin hayranları için kesinlikle büyük bir etkinlik olacak.

Seri, Harry Potter dünyasını genişletme ve yeni nesil hayranları Hogwarts'ın büyüsüyle tanıştırma fırsatına sahip olacak. HBO Max, yaklaşan dizilere ek olarak Harry Potter filmlerinin yanı sıra Fantastik Canavarlar filmlerine de ev sahipliği yapıyor. Hayranlar ayrıca akış hizmetinde belgeseller, sahne arkası özellikleri ve etkileşimli deneyimler dahil olmak üzere çeşitli Harry Potter temalı içeriğin keyfini çıkarabilir. İster uzun süredir Harry Potter hayranı olun, ister yeni başlıyor olun, HBO Max büyücülük dünyasının sihrini deneyimlemek için mükemmel bir yer. (Türkiye'de HBO Max içerikleri BluTV üzerinden izlenebilmekte.)

1.254 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page