top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Haziran'da Prime Video'da neler var? Haziran (2024) ayında Amazon Prime Video'da çıkacak film, dizi ve belgeseller!

Haziran ayı, Prime Video'da izleyicileri birbirinden heyecan verici dizi, film ve belgesellerle buluşturuyor. İşte bu ayın öne çıkan yapımları Haziran'da Prime Video:


İnanılmaz Örümcek Adam 1 ve 2

İnanılmaz Örümcek Adam 1 ve 2 Prime Video

1 Haziran'da vizyona girecek olan İnanılmaz Örümcek Adam serisi, Peter Parker'ın örümcek tarafından ısırılması ve süper kahraman Örümcek Adam'a dönüşmesini anlatıyor. İlk filmde, Peter'ın aşkı Gwen Stacy ve düşmanı Kertenkele Adam ile mücadelesine tanık olacağız. İkinci filmde ise, Peter'ın geçmişiyle yüzleşmesi ve Electro ile savaşını izleyeceğiz.


Robocop 1 ve 2

Robocop 1 ve 2 Prime Video

Yine 1 Haziran'da seyirciyle buluşacak Robocop serisinin ilk iki filmi, bir polis memurunun ölümcül bir saldırı sonrası yarı insan yarı robot bir polis olarak dönüşümünü ve suçla savaşını konu alıyor. 2014 yapımı bu filmler, bilim kurgu ve aksiyon severler için kaçırılmayacak bir deneyim sunuyor.


Caniler Avcısı

Caniler Avcısı Prime Video

1 Haziran'da izleyebileceğiniz Caniler Avcısı, Charles Laughton'ın yönetmenliğindeki ve Robert Mitchum'un başrolünde olduğu, bir psikopatın, hapiste tanıştığı bir adamın sakladığı parayı bulma çabasını anlatan klasik bir gerilim filmidir.

The Boys 4. Sezon

The Boys 4. sezon Prime Video

13 Haziran'da başlayacak olan The Boys serisinin 4. sezonu, süper kahramanların karanlık dünyasına geri dönüyor. Bu sezonda, Homelander'ın siyasi güç peşinde koşarken yaşadığı çatışmaları ve The Boys ekibinin ona karşı verdiği mücadeleyi izleyeceğiz.


Federer: Twelve Final Days

Federer: Twelve Final Days Prime Video

20 Haziran'da yayınlanacak olan Federer: Twelve Final Days belgeseli, tenis efsanesi Roger Federer'in profesyonel kariyerinin son günlerine odaklanıyor. Tribeca Festivali'nde prömiyer yapacak olan bu belgesel, Federer'in Laver Cup'taki son maçlarına ve emekliliğine ışık tutuyor.


Ben Celine Dion

Ben Celine Dion Prime Video

25 Haziran'da gösterime girecek Ben Celine Dion belgeseli, ünlü şarkıcının hayatını değiştiren hastalık teşhisi sonrası yaşadığı kişisel zorlukları ele alıyor. Celine Dion'un mücadelesini ve müziğe olan tutkusunu anlatan bu belgesel, hayranları için duygusal bir deneyim vaat ediyor.


Leydi Jane'im - My Lady Jane

My Lady Jane Prime Video

27 Haziran'da yayınlanacak olan Leydi Jane'im dizisi, fantastik Tudor dünyasında geçen macera dolu ve romantik bir hikaye sunuyor. Lady Jane Grey'in kraliçe olarak taç giymesi ve ardından yaşanan olayları alternatif bir tarih anlatımıyla izleyeceğiz.


Kolpaçino 4 4'lük

Kolpaçino 4 4'lük Prime Video

Ve 28 Haziran'da, Kolpaçino 4 4'lük ile serinin dördüncü filmi, Özgür ve Sabri'nin hesaplaşmalarını ve kahkahaları bol bir komedi deneyimini seyirciye sunacak.


Bu yapımlar, Prime Video'nun Haziran ayındaki zengin içerik yelpazesini oluşturuyor. Her biri kendi türünde öne çıkan bu dizi ve filmler, izleyicilere keyifli saatler vaat ediyor. İyi seyirler!

6 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page