top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Henry Cavill'dan Sürpriz Paylaşım: Çekimleri Antalya'da Süren Guy Ritchie Filmi Hakkında Bilinenler

Yönetmen Guy Ritchie'nin yönettiği, merakla beklenen bir film olan The Ministry Of Ungentlemanly Warfare, şu anda Antalya'da yapım aşamasında. Aralarında Henry Cavill, Alan Ritchson, Cary Elwes, Alex Pettyfer, Til Schweiger, Hero Fiennes Tiffin, Henrique Zaga ve Babs Olusanmokun'un da yer aldığı yıldızlardan oluşan bir kadronun yer aldığı savaş filmi dram yüklü bir yapıya sahip olacak.

Filmin prodüksiyonu dünyanın her yerindeki hayranların dikkatini çekiyor ve etrafını saran söylentilerin gün geçtikçe artması şaşırtıcı değil. Filmin en heyecan verici yönlerinden biri de, aksiyon dolu sahneler için kesinlikle nefes kesici bir zemin oluşturacağı kesin olan EXPO botanik parkı da dahil olmak üzere, Antalya'nın çeşitli yerlerinde çekiliyor olması.


Geçtiğimiz günlerde filmde başrol oynayan Henry Cavill'in setten bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşması hayranlar arasındaki heyecanı daha da artırdı. Resimde Cavill, bir sahneyi çekmeye hazırlanırken oyuncu arkadaşlarının yanında dururken kostümlü olarak görülüyor.


İşte o paylaşım


The Ministry Of Ungentlemanly Warfare, izleyiciler için aksiyon, dram ve gerilimle dolu canlandırıcı bir yolculuk olmayı vaat ediyor. Yetenekli bir oyuncu kadrosu ve yetenekli bir yönetmen ile bu film kesinlikle önümüzdeki aylarda dikkat edilmesi gerekenlerden biri. Yüksek oktanlı aksiyon ve sürükleyici hikaye anlatıcılığının hayranıysanız, The Ministry of Uncentlemanly Warfare, kaçırmak istemeyeceğiniz bir film.

75 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Komentarze

Oceniono na 0 z 5 gwiazdek.
Nie ma jeszcze ocen

Oceń
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page