top of page

Heyecan Verici Yeni Antoloji Serisini Keşfediyoruz: Secret Level | Fragman ve çıkış tarihi!

Büyük beğeni toplayan "Love, Death & Robots"un arkasındaki yaratıcı beyinlerden heyecan verici yeni bir yetişkin-animasyon antoloji dizisi geliyor: "Secret Level". Prömiyerini 10 Aralık'ta Prime Video'da yapacak olan bu 15 bölümlük dizi, en sevilen video oyunlarından esinlenen orijinal kısa öykülerle izleyicileri büyülemeyi vaat ediyor.

Secret Level

İkonik Oyun Dünyalarında Bir Yolculuk

"Secret Level", animasyon ve hikaye anlatımının benzersiz bir karışımı olup, çeşitli oyunlardan hikayeleri bir araya getiriyor. Hayranlar *Pac-Man, Dungeons & Dragons, Crossfire, God of War, Ghosts of Tsushima, Exodus, Spelunky, Warhammer 40,000* ve çeşitli PlayStation oyunlarının¹² dünyalarında geçen bölümleri dört gözle bekleyebilirler. Her bölüm, bu ikonik oyunlara yeni bir bakış açısı sunarak yeni bir maceraya açılan bir kapı görevi görüyor.

Secret Level

Yaratıcı Ekip

Dizi, "Love, Death & Robots "un arkasındaki vizyoner yaratıcılar Tim Miller ve Dave Wilson tarafından hayata geçiriliyor. Görsel açıdan çarpıcı ve duygusal açıdan yankı uyandıran hikâyeler yaratma konusundaki uzmanlıkları "Gizli Seviye "de de kendini gösterecek. Amazon MGM Studios ve Blur Studio'nun dümende olduğu filmde izleyiciler birinci sınıf animasyon ve yaratıcı hikâye anlatımı bekleyebilirler.

Secret Level

Neden İzlemelisiniz

Eğer video oyunları ya da animasyon antolojileri hayranıysanız, "Secret Level" mutlaka izlemeniz gereken bir dizi. Dizi sadece bu oyunların zengin irfanını ve canlı dünyalarını kutlamakla kalmıyor, aynı zamanda animasyon ve anlatının sınırlarını da zorluyor. İster Pac-Man'in klasik arcade günlerine özlem duyun, ister God of War'un efsanevi diyarlarını keşfetmeye hevesli olun, "Secret Level "da herkes için bir şeyler var.


Takvimlerinizi İşaretleyin

"Secret Level"ın prömiyerini 10 Aralık'ta Prime Video'da kaçırmayın. En sevdiğiniz video oyunlarının dünyalarında, sektörün en iyi yeteneklerinden bazılarının hayat verdiği unutulmaz bir yolculuğa çıkmaya hazır olun.


Secret Level fragmanı izle

"Secret Level" için heyecanlı mısınız? En çok hangi oyun dünyasını keşfetmek için sabırsızlanıyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

12 görüntüleme0 yorum

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page