top of page

Hintli Henry Cavill herkesi şaşkına çevirdi! Aamir khan'ın oğlunun Henry Cavill ile benzerliği!

Bollywood'un en ünlü ve başarılı aktörlerinden biri olan Aamir Khan, geçtiğimiz günlerde kızı Ira Khan'ı evlendirdi. Düğünde renkli ve kalabalık bir tören gerçekleşti. Ancak dikkatleri çeken bir başka detay daha vardı: Aamir Khan'ın büyük oğlu Junaid Khan!

Hintli Henry Cavill

Junaid Khan, babasının ilk eşi Reena Dutta'dan olan 31 yaşındaki oğlu. Babasının izinden giderek oyuncu olmak isteyen Junaid Khan, kız kardeşinin düğününde yepyeni bir görünümle ortaya çıktı. Uzun boylu, yakışıklı ve karizmatik bir genç adam olan Junaid Khan, Hollywood'un ünlü yıldızı Henry Cavill'e benzetildi.


Henry Cavill, Superman, The Witcher, Mission: Impossible gibi filmlerde rol alarak dünya çapında tanınan bir oyuncu. Junaid Khan ise henüz kariyerinin başında olan bir isim. Ancak ikisinin yüz hatları, saç şekli ve bakışları arasında büyük bir benzerlik olduğu gözlerden kaçmadı.


Sosyal medyada Junaid Khan'ın düğündeki fotoğrafları ve videoları paylaşıldı. Birçok kişi onu "Hintli Henry Cavill" olarak yorumladı. Bazıları ise onun estetik yaptırdığını iddia etti. Junaid Khan'ın eski fotoğraflarıyla karşılaştırıldığında, yüzünde ve vücudunda bazı değişiklikler olduğu görüldü.


Junaid Khan, babası Aamir Khan gibi başarılı bir oyuncu olabilecek mi? Yoksa sadece Henry Cavill'in benzeri olarak mı anılacak? Bu soruların cevabını zaman gösterecek. Ancak şimdilik Junaid Khan, Hintli Henry Cavill olarak gündemde kalmaya devam ediyor. İşte Junaid Khan ve Henry Cavill'in benzerliğini gösteren fotoğraflar:


Junaid Khan ve Henry Cavill

Hintli Henry Cavill

13 görüntüleme0 yorum

Yorumlar

5 üzerinden 0 yıldız
Henüz hiç puanlama yok

Puanlama ekleyin
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page