Hollywood’un En Büyük Dolandırıcısı: “Hollywood Con Queen” Türkçe altyazılı fragmanı yayında!
top of page

Hollywood’un En Büyük Dolandırıcısı: “Hollywood Con Queen” Türkçe altyazılı fragmanı yayında!

Hollywood’un karanlık dehlizlerinde dolaşan ve birçok hayali kırık dökük hayallerle bırakan “Hollywood Con Queen” hikayesi, nihayet Türkçe altyazılı fragmanıyla karşımızda. Bu sürükleyici podcast, endüstrinin en güçlü kadınlarını taklit ederek, umut dolu kurbanlarını Endonezya’ya, hayatlarını değiştirecek bir kariyer fırsatı vaadiyle çeken gizemli bir figürün şok edici hikayesini anlatıyor.

Hollywood Con Queen Türkçe altyazılı fragman

Emmy Ödüllü film yapımcısı Chris Smith’in (“Tiger King”, “Fyre”, “100 Foot Wave”) yönetmenliğindeki üç bölümlük belgesel serisi, Hollywood’un en büyük dolandırıcılıklarından birinin ardındaki şaşırtıcı öyküyü keşfediyor. İlk bölümde, film endüstrisine girmek isteyen Eddie’nin, Endonezya’da büyük bir film projesi için çağrıldığı ancak oraya vardığında hiçbir filmin olmadığını fark etmesiyle başlayan macerasına tanık oluyoruz.


Fragman, bu tuhaf dolandırıcılık vakasının çözülmesi için yıllarını adayan gazeteci Scott Johnson ve özel dedektif Nicole Kotsianas’ın, gerçeği bulmak için çıktıkları yolculuğu gözler önüne seriyor. Ancak onlar da bu yolculukta, hayal edebileceklerinden daha garip bir hikayeyle karşılaşıyorlar.


Apple TV+ üzerinden yayınlanan bu belgesel serisi, sadece bir kişinin tüm bir endüstriyi nasıl kandırdığını gözler önüne seriyor. Fragman, “Con Queen” olarak adlandırılan bu gizemli figürün, kurbanlarını kişisel finanslarını tüketmeye ve dünya çapında bir psikolojik oyuna maruz bırakmaya ittiğini vurguluyor.


Hollywood Con Queen” Podcast’inin Türkçe altyazılı fragmanı buraya tıklayarak veya aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu heyecan verici hikaye, 8 Mayıs’ta Apple TV+'da izleyici ile buluşacak. Hollywood’un en büyük dolandırıcılığını konu alan “Hollywood Con Queen” belgesel serisinin fragmanını kaçırmayın.

11 görüntüleme0 yorum
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

YARIMKADRAJ

TAKİP ET

  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Pinterest

İLETİŞİM

© YARIMKADRAJ.COM-TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

2024

bottom of page