top of page

House of the Dragon 2. sezon 7. bölüm ne zaman yayınlanacak? Merakla beklenen yayın saati!

Güncelleme tarihi: 23 Tem

Merakla beklenen House of the Dragon dizisinin 2. sezonu hız kesmeden devam ediyor. Westeros dünyasının derinliklerine inen bu büyüleyici yapım, izleyicilerini her geçen bölümde daha da içine çekiyor. Şimdi ise herkesin aklındaki soru: 2. sezonun 7. bölümü ne zaman yayınlanacak?

House of the Dragon 2. sezon 7. bölüm ne zaman

2. Sezonun 7. Bölümünde Neler Olacak?

Yeni bölümde, Targaryen hanedanının iç çatışmaları ve ejderhaların gölgesindeki güç mücadeleleri daha da alevlenecek. Bölümün fragmanında gördüğümüz kadarıyla, politik entrikalar ve savaş stratejileri hikayenin merkezinde yer alacak. Bu bölümde, Daemon ve Rhaenyra'nın müttefiklerini toparlama çabaları ile Hightower ailesinin hamleleri arasında geçen çekişmeleri izleyeceğiz.


House of the Dragon 2. sezon 7. bölüm ne zaman yayınlanacak?

House of the Dragon 2. sezon 7. bölüm, 29 Temmuz 2024 Pazartesi günü saat 05.00'te izleyicilerle buluşacak. Bu tarih ve saat, dizinin önceki bölümlerinin yayınlandığı zaman dilimiyle uyumlu olarak belirlendi. Dizinin sadık takipçileri, bu bölümde neler olacağını merakla bekliyo

Neden Bu Bölüm Önemli?

House of the Dragon serisi, Game of Thrones evreninin köklerine inerek, Targaryen hanedanının hikayesini detaylandırıyor. 2. sezonun 7. bölümü ise dizinin en kritik dönüm noktalarından birine işaret ediyor. Bu bölümde yaşanacak olaylar, Westeros’un geleceğini şekillendirecek önemli kararların alınmasına neden olabilir.


Yeni Bölümü Nereden İzleyebilirsiniz?

House of the Dragon dizisinin yeni bölümleri, BluTV platformunda yayınlanıyor. Ayrıca, bölümler yayınlandıktan hemen sonra birçok dijital platformda da yer alıyor.


29 Temmuz 2024 Pazartesi günü, saatlerinizi ayarlamayı unutmayın! House of the Dragon’un 2. sezon 7. bölümünü kaçırmak istemeyeceksiniz.


Keyifli seyirler!


Bu tür içerikler ve daha fazlası için Yarım Kadraj'ı takip etmeye devam edin. Hem yeni blog yazılarımızı kaçırmayın hem de dizi ve film dünyasındaki en güncel haberleri ilk siz öğrenin.

2.782 görüntüleme0 yorum

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page