top of page

House of the Dragon 2. Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak? | Çıkış Tarihi ve Yeni Sezon Hakkında Her Şey

Güncelleme tarihi: 1 Mar 2023

HBO'nun Game of Thrones'un devamı niteliğindeki dizisi House of the Dragon'un ikinci sezonu hakkında beklenen haber geldi. Variety'nin haberine göre, dizinin ikinci sezonu 2024 yaz aylarında geri dönüyor.

İlk sezonuyla izleyicilerin beğenisini kazanan House of the Dragon, Targaryen Hanedanlığı'nın yükselişini ve Westeros'taki taht kavgalarını anlatıyor. Dizinin ikinci sezonunda da izleyicilerin yine aynı heyecanı yaşaması bekleniyor.


Dizinin ikinci sezonunda hangi karakterlerin yer alacağı ya da hangi olayların işleneceği henüz belli değil. Ancak Game of Thrones evrenine hayran olanların heyecanla beklediği şey, bu evrenin ayrıntılarına daha fazla dalış yapmalarını sağlayacak olan bu yapımın geri dönmesidir.


House of the Dragon, sevilen yazar George R.R. Martin'in Fire & Blood kitabından uyarlanmıştır. İlk sezonu 2021 yılında yayınlanan dizi, büyük bir izleyici kitlesine ulaşarak, Game of Thrones hayranlarından tam not almıştı.


İkinci sezonun yaz aylarında dönmesiyle birlikte, House of the Dragon hayranları 2024 yazında ekran başına geçerek, bu büyüleyici dünyanın keyfini çıkarabilecekler. Dizinin ikinci sezonu hakkında daha fazla ayrıntı gelecekte paylaşılacak.

HBO yetkilileri, House of the Dragon'un ikinci sezonu hakkında henüz birçok ayrıntı paylaşmamış olsa da, dizinin hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılanacağı kesin. Dizinin ilk sezonunda Targaryen Hanedanlığı'nın yükselişi, krallık kavgaları ve büyüleyici dünyası ile izleyicileri kendine hayran bırakmayı başarmıştı.


House of the Dragon, Game of Thrones evreninin hayranlarına yeniden Westeros'a adım atma fırsatı sunuyor. Dizinin ikinci sezonu, izleyicilere daha fazla ayrıntı ve olaylar sunacak, farklı karakterlerin hikayeleri ile de ilgi çekecek.


Bununla birlikte, House of the Dragon'un ikinci sezonunun yaz aylarında geri dönmesi, dizinin hayranları için büyük bir avantaj olacak. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, izleyiciler keyifli bir şekilde dizinin yeni bölümlerini izleyebilecek ve bu büyüleyici dünyanın keyfini çıkarabilecekler.


Sonuç olarak, House of the Dragon'un ikinci sezonunun yaz aylarında geri dönmesi, Game of Thrones evreninin hayranlarını büyük bir heyecanla karşılamış durumda. Dizinin hayranları, 2024 yazında ekran başına geçerek, Westeros dünyasına geri dönmenin keyfini çıkaracaklar.



11 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page