top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

How I Met Your Father Geliyor! Başrol Hilary Duff

Gündeme bomba gibi düşen yeni habere göre How I Met Your yan dizisi geliyor. Hulu, Hilary Duff'ın başrolünde olacağı How I Met Your Father dizisi için onay verdiğini açıkladı.


Aynı How I Met Your Mother dizisinde olduğu ana karakterimiz çocuklarına eşi ile nasıl tanıştıklarını anlatacak. Fakat bu sefer roller değişiyor ve Sophie çocuklarına babaları ile nasıl tanıştıklarını anlatıyor. 2021 yılı başlangıçlı bir hikayeye sahip olacak dizide birbirine bağlı yakın arkadaş grubunu izleyeceğiz.


How I Met Your Mother dizisinden ayrılan noktalarından bir tanesi de artık tanışma olanaklarının flört uygulamaları vb. şekillerde ciddi artmış olması. Bu sonsuz seçenek denizinde aşkı nasıl bulacağını hep beraber göreceğiz.


Aslında benzer bir proje 2013 yılında yine gündeme gelmişti fakat istenilen pilot bölüm beğenilmediği için vazgeçilmişti. Yeni dizinin ilk hikaye ile bağlantılı olup olmayacağı kesinlik kazanmamakla beraber orijinal serinin yaratıcıları Carter Bays ve Craig Thomas yeni dizinin yönetici yapımcıları olarak diziye destek verecek.

Dizinin başrolünde yer alan Hilary Duff aynı zamanda yapımcılığı üstleniyor. Adam Londy ise yardımcı yapımcı olarak dizide yer alıyor. Hilary Duff yaptığı açılamada Sophie rolünü canlandırmak için çok heyecanlı olduğunu ve How I Met Your Mother hayranı olduğunu söylüyor.

88 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page