top of page

İlk 15 Gün Ücretsiz Olan Bütün Exxen Dizileri

Exxen yeni bir karar alarak artık yeni üye olanların ilk 7 gün değil ilk 15 gün boyunca ücretsiz olarak platformdan yararlanılabileceğini duyurdu. Ülkemizin yerli platformlarından olan Exxen yeni dizileri ile dikkat çekmeyi sürdürüyor. Bu yazımızda Exxen'in dizilerine yer verdik.



1. İlginç Bazı Olaylar

3 adam ve BKM'den tanıdığımız İbo, hayallerinin peşinden koşmayıp Bursa'da ailesiyle birlikte kalmaya devam etseydi nasıl bir yaşantısı olurdu? Nişanlısı tarafından terk edilen ve ailesiyle beraber yaşayan 37 yaşındaki İbo acaba ailesinin çizdiği yoldan mı gidecek, yoksa kendi yolunu mu çizecek?



2. Bir Yeraltı Sit-com'u

İstanbul’un Güngören'in tam merkezinde dar gelirli ailesiyle yaşayan ve günün birinde Cem Yılmaz gibi bir komedyen olmak isteyen Hasan Can Kaya’nın hayalleriyle, hayatın gerçekleri birbirine karışıyor.



3. İşte Bu Benim Masalım

Hayalperest ve güçlü duyguları sahip, yanı sıra herkesten farklı. En büyük yeteneği harikalar yaratan sesi ama sahnelerden deli gibi korkuyor. 17 yaşındaki bir yıldızın yükseliş hikayesi. Aleyna ve Cemal Can önlerine çıkan engelleri bir bir aşmayı nasıl başaracak?


4. Öğrenci Evi

Farklı bambaşka kültürlerden geldiler ve yolları garip mi garip bir öğrenci evinde kesişti. Dört üniversite öğrencisinin alışık olmadığımız hayatına tanık oluyor ve onların gözünden aile çatışmaları, aşk, asilik, mutsuzluk, kimlik arayışları gibi hayatın gerçeklerini izliyoruz.

5. Sihirli Annem

Çocuklarıyla normal bir yaşam süren Sadık'ın hayatı, Betüş'le tanışmasıyla hayallerinde göremeyeceği, tahmin edemeyeceği bir şekilde değişecek. Neden mi? Sadık ve çocukların bilmediği bir "sır" var. Betüş hem insan, hem de bir peri…


6. Hükümsüz

“Katledilen hayallerin gerçek hayat hikayeleri” başlığıyla paylaşılan posterde gazete kupürleri yer alıyor ve gerçek olayların manşetleri göze çarpıyor. Bu manşetlerde kadın cinayetleri vurgusu çoğunlukla yer alıyor ve dizinin temelinde bu olayların anlatılması bekleniyor. Dizinin diğer yapımlar gibi bir mini dizi formatında olması ve şimdilik tek sezon yayınlanması planlar arasında.


7. Gibi

Yılmaz ve İlkkan, sürekli olarak birbiriyle didişmekte olan ama bir o kadarda ayrılamaz bütünlükte yakın iki arkadaş. En büyük özellikleri ise sıradan hayatlarını altüst edecek bir şeyler yapmayı her zaman tutkuyla yapmak. Küçücük olayları inanılmaz bir ustalıkla büyütüyor, işleri saç baş yolduracak seviyeye getiriyorlar. Onlar her

gün yaşadığımız talihsizliklerin, tuhaf olayların ve çaresizliklerin cisimleşmiş hali. Yılmaz ve İlkkan'ın 12 farklı hikayeden oluşan macerasına hazır olun.


8. Şeref Bey

O romantik ve hassas olduğu kadar son derece inatçı ve prensiplerine sıkı sıkıya bağlı. Arnavutluk'tan Türkiye'ye göç eden ve en iyi aşçılar arasında gösterilen Şeref Bey bu kez yeni bir hayat için yola çıkıyor ama hiç beklemediği sürprizler ve kim bilir belki de yeni bir aşk onu bekliyor.


9. Vahşi Şeyler

Bir suça ortak oldular ve küllenen aşkları tekrar alevlendi. Peki şimdi ne yapacaklar? "Vahşi Şeyler" evliliğin anatomisini sorgularken hem aksiyon hem de komedi bir an olsun eksik olmuyor.



10. Bonus-Konuşanlar

Senarist/Komedyen Hasan Can Kaya’nın hazırlayıp sunduğu, odağına ‘’Orantısız Mizah’ı alan yeni Talk Show formatı "Konuşanlar’’ ünlü konuk ve sürpriz konularıyla mizahın daha önce girilmeyen sınırlarını paramparça ediyor. En sevilen yapımı Exxen platformunun.



70 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page