İzlemeli Miyim? - Fantastik Canavarlar Serisi
top of page

İzlemeli Miyim? - Fantastik Canavarlar Serisi

Güncelleme tarihi: 11 Nis 2021

Bu seri bazılarına göre beklentilerin altında kalsa da bir çok yönden de belli kesim izleyicilerin hoşuna gidecek sahnelerle dolu olduğunu söyleyebiliriz. Bu yazımızda sizlere film serisini izleyip izlememeniz hakkında fikir sahibi olmanıza yardımcı olmak istiyoruz.

Öncelikle bu film serisinde daha önce görmediğimiz uçuk kaçık bir evrenden söz edemeyiz filmin adından her ne kadarda böyle bir izlenim çıkıyor olsa da hepimizin severek izlediği Harry Potter serisinin dünyasıyla bir bütün içerisinde geçiyor aynı dünyada geçtiği izleyen herkes anlayacaktır eminim. Tabi hikayelerin geçtiği dönemler arasında fark olduğu için birebir aynı diyemeyebiliriz. Filmlerin evrenlerini iki Avrupa ülkesi olarak tanımlamak gerekir ise Harry Potter Almanya Fantastik Canavarlar ise Polonya'dır. Bu iki ülkeye gittiğinizde Avrupa'da olduğunuzu hissedersiniz ama bazı farklarda vardır. Yani filmin evreni hakkında şunu rahatlıkla söyleyebiliriz; Harry Potter film serisindeki evreni seven arkadaşlarımız bu seride de kendilerini yabancı hissetmeyeceklerdir ve hoşlarına gidecektir.

Filmin konusu yeterince iyi olmasa da karakterler, efektler ve canavarlar oldukça sevimli ve güzeldi. İzlerken sizi çok heyecanlandıracak sahnelerde bir hayli var tabi burada Harry Potter evreni sevmiyorum diyorsanız sizi heyecanlandırmayabilir. Serinin 2. filmin de Johnny Deep olması da sizi mutlu edecek detaylardan sadece birisi olabilir.

GELELİM ESAS SORUYA BU SERİYİ İZLEMELİ MİYİM?
-CEVAP OLDUKÇA BASİT ASLINDA HARRY POTTER İZLEYİP SEVDİYSENİZ KESİNLİKLE İZLEYİN DERİZ.


66 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

YARIMKADRAJ

TAKİP ET

  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Pinterest

İLETİŞİM

© YARIMKADRAJ.COM-TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

2024

bottom of page