top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Indiana Jones ve Kader Kadranı'ndan Yeni Fragman Yayınlandı! | Türkçe Dublaj ve Altyazılı!

Bugün sizlerle merakla beklenen film "Indiana Jones ve Kader Kadranı" hakkında yeni bir fragmanın yayınlanmasıyla ilgili haberden bahsedeceğiz.

Filmde Harrison Ford, son kez şapkasını ve kırbacını eline alarak ünlü arkeolog Indiana Jones karakterini canlandırıyor. Film, soğuk savaş döneminde uzay yarışının sürdüğü bir zamanda geçiyor ve Nazi tehlikesi bir kez daha ortaya çıkıyor. Harrison Ford'a, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Antonio Banderas ve Toby Jones gibi isimler eşlik ediyor.


Filmin yönetmen koltuğunda James Mangold otururken, yapımcılığını ise Steven Spielberg üstleniyor. Yeni fragman, filmin heyecanını daha da arttırdı ve izleyicilere aksiyon dolu bir macera vaat ediyor.


Filmin Türkiye'deki vizyon tarihi ise 30 Haziran 2023 olarak açıklandı. Indiana Jones hayranları, bu tarihi sabırsızlıkla bekliyor.


Sonuç olarak, "Indiana Jones ve Kader Kadranı" filmi, ünlü oyuncu Harrison Ford'un son kez Indiana Jones karakterine hayat verdiği bir yapım olarak dikkat çekiyor. Filmin yeni fragmanı, izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor ve sinemaseverlerin büyük ilgisini çekeceği kesin. Umarız ki bu yazı, film hakkında merak edenler için yararlı bir bilgi kaynağı olmuştur.


Yeni Altyazılı Resmi Fragman

Yeni Dublajlı Resmi Fragman

Fragman hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtmeyi ve puanlamayı unutmayın!

30 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page