top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Invincible 2. sezon 5. bölüm ne zaman çıkacak? Invincible 2. sezon 2. part yayın tarihi.

Invincible, Robert Kirkman'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan, Amazon Prime Video'da yayınlanan bir süper kahraman animasyon dizisidir. Dizi, dünyanın en güçlü süper kahramanı Omni-Man'ın oğlu olan Mark Grayson'ın maceralarını anlatmaktadır. Mark, babasının sırlarını ve gerçek niyetlerini öğrendikçe, kendini hem kişisel hem de küresel bir krizin ortasında bulur.

Invincible 2. sezon 5. bölüm

Invincible'ın ilk sezonu 26 Mart 2021'de başladı ve 8 bölüm sürdü. Dizi, eleştirmenlerden ve izleyicilerden büyük beğeni topladı. Dizi, hem çizgi romanın sadık bir uyarlaması hem de kendi başına orijinal bir hikaye olarak övüldü. Dizi, aksiyon, dram, mizah, gizem ve gerilim unsurlarını başarıyla harmanladı. Dizi, ayrıca, süper kahraman türüne yeni bir bakış açısı getirdi ve klişeleri tersine çevirdi.


Invincible'ın ikinci sezonu, 29 Nisan 2021'de duyuruldu. Dizi, ikinci sezon için 8 bölüm daha onay aldı. İkinci sezonun 2 Kasım 2023'te başladı ve her hafta bir bölüm yayınlanacak şekilde 4 bölüm yayınlandı. Dizi, ikinci sezonunda da ilk sezondaki kalitesini koruyor ve hikayeyi daha da derinleştirdi. Dizi, Mark'ın Invincible olarak büyümesini, yeni dostlar ve düşmanlar edinmesini, babasıyla yüzleşmesini ve dünyayı tehdit eden yeni tehlikelerle savaşmasını gösterdi.


Invincible'ın 2. sezonunun 5. bölümü, 14 Mart 2024'te yayınlanacak. Bölümün adı henüz açıklanmadı. Sezonun geri kalanı hem heyecan verici hem de duygusal anlar vaat ediyor.


Invincible ilk sezonu ve ikinci sezonunun ilk dört bölümü şu anda platformda mevcut. Dizinin ikinci sezonunun kalan bölümleri de 14 Mart tarihinden itibaren her hafta Perşembe günleri yayınlanacak.


Invincible, süper kahraman hayranları için kaçırılmaması gereken bir dizi. Dizi, hem çizgi romanın hayranlarını hem de yeni izleyicileri tatmin edecek bir hikaye sunuyor. Dizi, sürükleyici, şaşırtıcı, eğlenceli ve duygu dolu bir deneyim vaat ediyor. Invincible'ın ikinci sezonunun 5. bölümünü merakla bekliyoruz.

271 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page