top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Invincible 2. sezon yeni fragmanı yayınlandı!

"Invincible" adlı popüler çizgi roman uyarlaması dizinin ikinci sezonu için yeni fragman sonunda yayınlandı! İlk sezonun büyük bir başarı elde etmesinin ardından, dizinin hayranları yeni sezonla ilgili heyecanlarını daha da artırarak fragmanı sabırsızlıkla bekliyorlardı. İlk sezonunun sarsıcı finali, ana karakter Mark Grayson'ın yaşadığı sıradışı maceraları daha da derinleştireceğe işaret ediyor. İkinci sezon fragmanı, izleyicileri bir kez daha dizinin heyecan verici dünyasına dalmaya davet ediyor.

Invincible 2. sezon yeni fragman

Invincible, Robert Kirkman, Cory Walker ve Ryan Ottley'nin çığır açan çizgi romanından uyarlanan bir animasyon süper kahraman dizisi olarak tanınıyor. Genç Mark Grayson'ın (Steven Yeun) babası Omni-Man'in rehberliğinde süper kahraman Invincible'a dönüşmesini konu alıyor. Kulağa oldukça basit konu gibi gelse de emin olun ilk sezon bile yeterince karanlık bir içerik sunuyor. İlk sezonda Mark'ın babasının aslında Viltrumite ırkının bir üyesi olduğunu ve Dünya'yı ele geçirmek için gönderildiğini öğreniyoruz. Omni-Man, Dünya'nın en güçlü süper kahraman grubu olan Guardian of the Globe'u katlediyor ve sonunda oğluyla karşı karşıya geliyor. Mark, babasına karşı koymaya çalışsa da çok zayıf kalıyor ve Omni-Man onu ağır şekilde yaralıyor. Ancak Omni-Man, oğlunu öldürmeye yanaşmıyor ve Dünya'yı terk ediyor.


İlk sezonun sonunda Mark'ın hayatı alt üst oluyor ve yeni düşmanlarla karşılaşıyor. Aynı zamanda yeni arkadaşlar da ediniyor ve süper kahramanlık yeteneklerini geliştirmeye çalışıyor. İkinci sezonda Mark'ın babasıyla tekrar karşılaşıp karşılaşmayacağı, yeni tehditlerle nasıl başa çıkacağı ve ailesiyle ilişkisini nasıl sürdüreceği merak konusu.


Fragman bize göre oldukça heyecan vericiydi ve ikinci sezonun ilk sezon kadar kaliteli olacağını düşünüyoruz. Dizinin animasyon stili, seslendirme kadrosu, aksiyon sahneleri ve hikaye anlatımı çok başarılı buluyoruz. Ayrıca dizinin çizgi romanına sadık kalmasını da takdir ediyoruz. Invincible'ın sadece ikinci değil, üçüncü sezon için de onay aldı bilgisisi eklemeden geçmek olmaz. Yani anlatımın daha yoğun hale gelmesi için bolca vaktimiz olacak.

Invincible 2. sezon yeni fragman

Sizler de fragmanı izlediyseniz, yorumlarınızı ve beklentilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Invincible 2. sezonu 3 Kasım'da Amazon Prime Video'da izlemeyi unutmayın!

1 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page