top of page
Yazarın fotoğrafıYarım Kadraj

Invincible 4. ve 5. Sezonları İçin Yeşil Işık Yanıyor mu?

Amazon Prime Video’nun sevilen süper kahraman dizisi “Invincible,” hayranlarını heyecanlandıran bir gelişme ile gündemde. Skybound Entertainment tarafından yapılan bir güncelleme, dizinin 4. ve 5. sezonlarının yolda olduğunu ima eden bir bilgi sızdırdı. Ancak bu bilgi kısa süre sonra düzeltilse de, dizi hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

Invincible 4. ve 5. Sezon

Bir yandan, IGN’e göre bu bilginin doğru olmadığı yönünde güncellemeler var. Yayınlanan ve daha sonra silinen bir bilgiye göre, Skybound Entertainment’ın bir video oyunu için başlattığı bir fon toplama kampanyası sırasında, "Invincible"ın 4. ve 5. sezonları için yenilendiği bilgisi paylaşıldı. Ancak, bu bilgi daha sonra kampanya sayfasından kaldırıldı.


Bu karışıklık, dizinin takipçileri arasında birçok spekülasyona yol açtı. Resmi bir açıklama beklenirken, dizinin yaratıcısı Robert Kirkman’ın şirketi olan Skybound’ın bu bilgiyi paylaşmış olması, hayranları umutlandırıyor.


"Invincible"ın ilk sezonu 2021 Mart’ında prömiyer yapmış ve büyük beğeni toplamıştı. İkinci sezon ise neredeyse üç yıl sonra, 2023’ün sonlarında izleyiciyle buluştu. Dizi, geçtiğimiz yıl bir ara vermiş ve son bölümleri sadece birkaç hafta önce tamamlanmıştı.


Şu anda 3. sezonun yayın tarihi hakkında resmi bir bilgi bulunmamakla birlikte, seslendirme aşamasının tamamlandığı ve yeni sezonun önceki sezondan daha hızlı bir şekilde izleyicilerle buluşacağı belirtiliyor.

Dizinin hayranları, "Invincible"ın devam edip etmeyeceğini merakla beklerken, resmi bir onayın ne zaman geleceği konusunda sabırsızlanıyorlar. Ancak, Skybound’ın yanlışlıkla sızdırdığı bilgi, diziye daha fazla sezonun yolda olduğuna dair güçlü bir işaret olarak görülüyor.

6 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page