top of page

James Gunn'un Yönettiği Yeni DC Evreni Filmi 'Superman: Legacy' için Senaryo Tamamlandı

Warner Bros. Discovery'nin DC Studios başkanı James Gunn, Superman Günü'nde hayranlarını heyecanlandıran bir açıklama yaptı. DC Evreni'nin ilk sinema filmi olacak olan "Superman: Legacy"nin senaryosunun tamamlandığını ve filmin ön prodüksiyonunun başladığını resmen duyurdu. Gunn, film için yaptığı bir tweet'te "Mirasın bir parçası olmaktan onur duyuyorum" dedi ve ayrıca "kostümler, prodüksiyon tasarımı ve daha fazlası için" çalışmaların başladığını da ekledi.

"Superman: Legacy", James Gunn ve DC Studios'un eş başkanı Peter Safran'ın önümüzdeki on yılda DC film ve TV evreninin gidişatını belirleyecek olan yeni girişimindeki ilk film olacak ve 2025'te izleyici karşısına çıkacak. Hikaye, daha genç bir Supermen/Clark Kent'i merkeze alacak, bu nedenle Henry Cavill role geri dönmeyecek ancak yeni Superman'in kim olacağı henüz belli değil. James Gunn, Marvel'ın "Galaksinin Koruyucuları 3" filmini yönetti ve daha sonra Marvel ile olan bağlarını koparıp DC Evreni'ne geçti. Filmin senaryosu üstünde çalışmaya, DC Evreni'nin gelecek projelerini açıklamalarından çok önce başlamıştı ve ayrıca filmin yönetmenliğini de üstlenecek.

"Superman: Legacy"nin ardından gelecek DC Evreni filmleri arasında "The Brave and Bold" adlı yeni bir Batman uyarlaması, "Supergirl: Woman of Tomorrow" ve "Swamp Thing" gibi filmler yer alacak. Ancak, "Superman: Legacy" şu anda vizyon tarihi belli olan tek film. Genel olarak, DC hayranları için oldukça heyecan verici bir zaman dilimindeyiz. James Gunn liderliğindeki DC Evreni, izleyicilere benzersiz ve unutulmaz deneyimler sunmaya hazırlanıyor. Filmlerin hayranlar tarafından büyük bir merakla bekleniyor ve sinema salonlarında büyük başarılar elde etmeleri bekleniyor.

24 görüntüleme0 yorum

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page