top of page

John Wick Evreninde Geçen Ana de Armas'lı Ballerina 2024'te Vizyona Girecek

John Wick serisinin hayranları için heyecan verici bir haber geldi. Keanu Reeves'in başrolünde olduğu ve aksiyon severlerin beğenisini kazanan John Wick filmlerinin yan hikâyesi olarak çekilen Ballerina filmi 2024 yılında sinemalarda olacak.



Ballerina filminin başrolünde ise Kübalı oyuncu Ana de Armas var. De Armas, John Wick evreninde intikam peşinde koşan yetim bir kızı canlandırıyor. Filmde John Wick'in de kısa bir rolü olacağı söyleniyor.


Filmin yönetmenliğini ise Len Wiseman yapıyor. Wiseman daha önce Underworld ve Die Hard serilerinde çalışmıştı. Filmin senaryosunu ise Shay Hatten yazdı. Hatten, John Wick 3: Parabellum ve Army of the Dead gibi filmlerin de senaristiydi.



Ballerina filmi, John Wick evrenini genişletmeye devam eden bir proje olarak dikkat çekiyor. Daha önce de The Continental adlı bir dizi duyurulmuştu. Bu dizi, John Wick filmlerinde yer alan suçluların sığındığı otel zincirinin hikâyesini anlatacak. Dizinin 2023'ün sonbaharında yayınlanması bekleniyor.


John Wick hayranları için Ballerina filmi ve The Continental dizisi büyük bir merak uyandırıyor. Bakalım bu projeler beklentileri karşılayabilecek mi?

103 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page