top of page

John Wick Benzeri 5 Aksiyon Dolu Film

Güncelleme tarihi: 8 May

Çoğumuzun bildiği John Wick filmi büyük bir hayran kitlesine sahip. John Wick filmlerini izleyip o saf aksiyonu özleyenler için 5 filmlik bir liste ile karşınızdayız.


Nobody (Önemsiz Biri)

IMDB: 7.5

2021 çıkışlı Nobody John Wick filmleri senaristi Derek Kolstad'ın kaleminden çıkan başka bir yapım. Filmde evlerine hırsız giren başrolümüz onlara fırsatı varken zarar vermediği için çevresi tarafından baskı görür ve hayal kırıklığı olarak lanse edilir. Bu baskının sonucunda uzun süredir içinde tuttuğu yetenek ve eski anıların gün yüzüne çıkmaya başlamasıyla John Wick tarzı bir filmle karşılaşıyoruz.


Polar

IMDB: 6.3

Emekli suikastçi Duncan Zzila'nın patronu emekli olmasına rağmen Duncan'ı tehtid olarak görür. Bunun için onu ortadan kaldırmaya çalışınca mesleğe geri dönen Duncan genç kiralık katiller ile mücadele etmeye başlar. Yönetmen koltuğunda Jonas Åkerlund'ın oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Mads Mikkelsen, Katheryn Winnick, Ruby O. Fee ve Vanessa Hudgens gibi isimler yer alıyor. 2019 yapımı Aksiyon/Neo-noir türündeki Polar filmi Netflix üzerinden izlenebilir durumda.

Hardcore (Hardcore Henry)

IMDB: 6.7

Listimeze farklı fakat ilgi çekici ve aksiyon dolu Hardcore Henry filmiyle devam ediyoruz. 1. şahıs açısı ile çekilen filmde Henry'nin öldükten sonra Cyborg olarak geri getirilmesi ile onun gözünden yaşadıklarını izliyoruz. Dünyayı ele geçirmeye çalışan Akan adlı düşman ise Henry'i vurduktan sonra eşini kaçıran güçlü kötü adamımız. 2015 yapımı aksiyon/bilim kurgu filmi Hardcore Henry özellikle çekimleri ile farklı bir deneyim sunan bir film.


Adalet (The Equalizer)

IMDB: 7.5

Gizemli bir geçmişe sahip olan ve bunu geride bırakıp huzurlu bir hayat yaşamak isteyen McCall karakterini izlediğimiz filmde başrolü Denzel Washington canlandırıyor. Bu huzurlu yaşamdayken Teri isimli genç kızla tanışan ve onun aşırı şiddet yönelimli bir Rus gangster tarafından kontrol edildiğini öğrenen McCall genç kıza yardım etmeden duramaz. Emeklilik kararından geri dönerek sahip olduğu beceriler ile adaleti sağlamak isteyen McCall Rus gangster ile yüzleşecektir.


Anna

IMDB: 6.6

Anna Poliatova, enteresan bir suikastçıdır. İşinde oldukça başarılı olan ve çarpıcı güzelliğiyle bu yöteneklerini arka planda tutabilen Anna film boyunca ters köşeleri ile şaşırtıcı sahneler ve aksiyonuyla bizleri kendisine çekmeyi başarıyor. 2019 yapımı aksiyon/gerilim filmi Anna filminin oyuncu kadrosunda Sasha Luss, Luke Evans, Helen Mirren ve Cillian Murphy gibi tanıdık isimlerin olduğu yıldızlar bulunuyor.


2.171 görüntüleme1 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Jun 11, 2023
Rated 5 out of 5 stars.

Yorumlar perfect 👏👏👏👏👏

Like
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page