top of page

John Wick Benzeri Kadınların Başrol Olduğu Aksiyon Dolu Filmler

John Wick sevenleri sevindirecek bir listeyle karşınızdayız. Bu filmleri izlerken karşınızda John Wick in kadın versiyonlarını görecek ve her dakikasından ayrı zevk alacaksınız.

Anna

Anna, işinde oldukça başarılı olan suikastçı bir kadının hikayesini konu ediyor. Anna Poliatova, temelde bir suikastçıdır ama asla normal bir suikastçı değil. Onun çarpıcı güzelliğinin altında altında dünyanın en korkulan hükümet suikastçılarından biri yatar.



Jolt

Aksiyon ve komedi türlerini birleştiren eğlenceli film Jolt'un konusu ise şöyle: Öfke kontrolünü sağlamakta sorunlar yaşayan ve cinayet işlemek isteyen bir yapıya sahip olan bir kadın, bu sorununu elektrot kaplı bir yelek giyerek kontrol altına almaya çalışır.



Kate

Tokyo'da çalışan acımasız bir suikastçı, son işinde ölümcül şekilde zehirlenir. Ölüm emrini kimin verdiğini bulup intikamını almak içinse 24 saatten az zamanı vardır. Bu aksiyonda zamanla yarışan Mary Elizabeth Winstead'e (Yırtıcı Kuşlar), Woody Harrelson ve Miku Martineau eşlik ediyor.




Old Guard

The Old Guard, yıllardır paralı asker olarak çalışan bir grup ölümsüz askere odaklanıyor. ... Ölümsüzlükleriyle yaşamak zorunda kalan paralı askerler, başka bir ölümsüzün varlığını keşfederler. Bu kişi ise denizcilere hizmet veren siyahi bir kadındır.



Lucy

Tayvan'ın başkenti Taipei'nin suça batmış yeraltı dünyası sokak çeteleri, mafya ve işbirlikçi polisler tarafından yönetilirken en aktif ticaret uyuşturucu ağı üzerinden yürütülür. Lucy, bu tehlikeli uyuşturucu şebekesinde, belalı bir çete için kurye olarak çalışmak zorunda kalan genç bir kadındır.




1.137 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page