top of page

John Wick Benzeri Kadınların Başrol Olduğu Aksiyon Dolu Filmler-2

Güncelleme tarihi: 15 Oca 2022

John Wick sevenleri sevindirecek bir listeyle karşınızdayız. Bu filmleri izlerken karşınızda John Wick in kadın versiyonlarını görecek ve her dakikasından ayrı zevk alacaksınız.


Kızıl Serçe

Gelecek planları bir anda tuzla buz olan genç kadın, onun gibi üstün yetenekli gençlere bedenlerini ve zihinlerini bir silah olarak kullanmayı öğreten gizli istihbarat örgütü Sparrow School'a katılır. Zorlu ve sadistik bir eğitimden geçen genç kadın, programın şimdiye kadarki en tehlikeli öğrencisi olur.


Ava

Jessica Chastain'in başrolünde yer aldığı Ava, Gizli bir organizasyona bağlı bir suikastçı olan ve her ne kadar işinin son derece ehli olsa da organizasyon içerisinde yöntemleri sorgulan Ava'nın, ters giden bir sonrası bir avcıdan hayatta kalmaya çalışan av konumuna gelişini konu ediniyor.



Sarışın Bomba

Filmin yönetmenliğini David Leitch üstleniyor. ... Sarışın Bomba filminin konusu şöyle: Lorraine Broughton MI6'in en ölümcül suikastçısıdır. Kaçış ustalığı ve yakın dövüşteki yeteneğiyle bilinmektedir. Soğuk savaş sırasında bir ajanın öldürülmesini araştırmak ve eksik ajanlar listesini bulmak için Berlin'e gönderilir.



Ajan Salt

Angelina Jolie'nin seksi bir federal ajanı canlandırdığı "Ajan Salt", kumpasa getirilen bir CIA mensubunun hikayesini anlatıyor. Evelyn Salt (Jolie), idealist bir ajandır ve görevi, şerefi ve ülkesi üzerine yemin etmiş bir devlet görevlisidir. Ancak bir itirafçı onu zor durumda bırakacaktır.



Red Notice

12 Kasım'da Netflix'te yayınlanacak filmin konusu şöyle: Interpol tarafından yayınlanan bir Kırmızı Bülten, dünyanın en çok aranan insanlarını yakalamak için küresel bir uyarıdır. Arama yapmak için izin çıktığında, davayla FBI'ın en iyi profil uzmanı John Hartley (Dwayne Johnson) ilgilenir





483 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page