top of page

John Wick: Bölüm 4'ün Galası Londra'da Yapıldı

John Wick hayranlarının heyecanla beklediği "John Wick: Chapter 4" filmi için geri sayım başladı. Köpeğinin öldürülmesi sonrası yeraltı dünyasına geri dönen eski bir suikastçının maceralarını anlatan John Wick serisinin dördüncü devam halkası, 24 Mart'ta vizyona girecek.

Filmin Londra galası, başrol oyuncusu Keanu Reeves'in yanı sıra diğer oyuncuların da katılımıyla gerçekleşti. Dördüncü bölüm, John Wick'in sırdaşı Winston tarafından ihanete uğramasının ardından Continental Hotel'in tepesinden yuvarlanarak sona eren "John Wick: Chapter 3 - Parabellum"un hikayesine devam ediyor. Film, ilk tepki turunda büyük övgü topladı ve iki saat 49 dakika süresiyle önceki filmden 38 dakika daha uzun bir süreye sahip. John Wick hayranları, dördüncü devam halkasında yine aksiyon dolu sahneler ve etkileyici görsel efektlerle karşılaşacaklar.

John Wick serisinin hayranları için 24 Mart, uzun zamandır beklenen bir gün olacak. Ancak, eğer daha önce John Wick filmlerini izlemediyseniz, hemen önceki üç filmi de izlemelisiniz. Aksi takdirde, yeni filmin hikayesi hakkında bilgi sahibi olamayabilirsiniz

42 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

bottom of page