Kabaneri of the Iron Fortress animesi hakkında her şey! İzlenir mi?
top of page

Kabaneri of the Iron Fortress animesi hakkında her şey! İzlenir mi?

Kabaneri of the Iron Fortress anime, endüstri devriminin ortasında geçen karanlık bir fantezi serisidir. İnsanları enfekte eden ve onları Kabane adı verilen zombi benzeri yaratıklara dönüştüren gizemli bir virüsün ortaya çıkışıyla başlar.

Kabaneri of the Iron Fortress

Kabaneler, demirle kaplı kalpleri yok edilmedikçe veya önemli bir vücut parçası (örneğin baş) tamamen kesilmedikçe yenilmezler. İnsanlar, bu yaratıklardan korunmak için Hinomoto adasında kale gibi “istasyonlar” inşa etmişler ve bu istasyonlar arasında ve onlara erişim sağlamak için zırhlı buhar lokomotiflerini kullanırlar.


Ana karakter Ikoma, Kabaneleri öldürebileceğine inandığı yeni bir silah yaratmıştır ve bu silahı kullanarak savaşmayı dört gözle beklemektedir. Ancak, savaşma şansının beklediğinden çok daha erken geleceğinden habersizdir. Seri, Wit Studio tarafından üretilmiş ve 2016 yılında yayınlanmıştır. Ayrıca, Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato adında, anime serisinin ardından geçen altı ayı konu alan bir anime filmi de mevcuttur ve bu film 2019 yılında Netflix’te yayınlanmıştır.


Bu anime, sadece görsel ve tematik olarak değil, aynı zamanda hikaye anlatımı ve karakter gelişimi açısından da oldukça etkileyici bulunmuştur. Eğer Demon Slayer’ın tarzını sevdiyseniz, Kabaneri of the Iron Fortress’ın da ilginizi çekeceğini düşünüyorum. Keyifli seyirler dileriz!

5 görüntüleme0 yorum
Zarif arka plan

Doğduğunuz Tarihte Çıkan Filmler

YARIMKADRAJ

TAKİP ET

  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  • Pinterest

İLETİŞİM

© YARIMKADRAJ.COM-TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

2024

bottom of page